Dugo je nije bilo

Odlaskom iz svijeta glume poznata plavuša sve je rastužila, a sada su je paparazzi uhvatili nakon dugo vremena u javnosti!

Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz - 5 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 1 Meghan Markle, princ Harry i Cameron Diaz Cameron Diaz - 5 Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz i Justin Timberlake - 1 +15 Cameron Diaz i Justin Timberlake - 3 Galerija

Glumica Cameron Diaz rijetko se pojavljuje u javnosti otkako je prestala biti aktivna na filmskoj sceni, a sada su je paparazzi uhvatili u rijetkom izlasku, evo kako izgleda.

Holivudska glumica Cameron Diaz posljednjih je godina manje aktivna u filmskoj industriji, a u javnosti se slabo pojavljuje. Kad god koriste priliku paparazzi ju uhvate za par rijetkih fotografija, a sada su to uspjeli u Beverly Hillsu.

Glumica je pričala s prijateljicom ispred naplatne kućice za parking, a iako je primijetila paparazze nije se obazirala te je cijelo vrijeme bila dobro raspoložena.

Prije nekoliko mjeseci također su je uhvatili u šetnji sa suprugom Benjaminom Maddenom i kćerkicom Raddix, a u svibnju je viđena na večeri s princom Harryjem i Meghan Markle u luksuznom restoranu.

Slavna glumica pojavila se u desecima filmova te je četiri puta bila nominirana za Zlatni globus, a njezina bogata glumačka karijera trajala je punih 20 godina.

Prije nego je dobila ulogu u kultnoj komediji "Maska", bila je na dobrom putu da postane uspješna manekenka, a vitku figuru sačuvala je do danas.

U emisiji Kevina Harta prošle godine otkrila je zašto se onda odlučila povući iz glume.

''Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve'', rekla je.

''Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati'', rekla je nakon što se požalila da nije imala vrijeme za privatni život.

2015. godine udala se za Benjamina, a četiri godine kasnije postali su roditelji.

Javnost je za to saznala tek kad su objavili da su dobili kćer Raddix, a do danas još nije poznato je li ju rodila glumica ili surogat majka.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 +21 Lana Klingor Mihić - 2 Celebrity Lana Klingor Mihić u upečatljivom bikiniju pokazala svoje tijelo bez uljepšavanja: "Ma, odlično izgledaš"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević +27 Ecija Belošević - 4 Celebrity Trudna Ecija Ivušić trbuh više ne može sakriti, a javila se s jednog posebnog mjesta: "Tu sam prije tri godine molila za sve ovo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene