mišljenja su podijeljena

Turski miljenik više nije najpoželjniji muškarac? Svojom transformacijom iznenadio je mnoge, evo što je to promijenio na sebi!

Burak Ozcivit - 2 Burak Ozcivit - 2 Burak Ozcivit/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Ozcivit - 7 Burak Ozcivit - 5 Burak Ozcivit - 1 Burak Ozcivit - 8 Burak Ozcivit - 6 Burak Ozcivit - 4 Burak Ozcivit - 3 Burak Ozcivit - 2 Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 5 Burak Ozcivit - 1 +19 Burak Ozcivit Galerija

Unatoč tome što je Burak Ozcivit već godinama najpoželjniji muškarac, njegova promjena izgleda nije oduševila baš sve obožavateljice, ali nekolicina njih ipak smatra da mu i ova transformacija super stoji.

Burak Ozcivit jedan je od najpopularnijih turskih glumaca, a javnost ga najviše pamti po ulozi Bali-bega u legendarnoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni". 

Od samog početka miljenik je mnogih žena. Njegov izgled uspoređivali su sa savršenstvom, a glumac je slomio srca obožavateljicama kada se oženio za glumicu Fahriyu Evcen.

Međutim, 39-godišnji Burak u posljednje vrijeme ne izgleda kao u danima najveće slave te su mnogi primijetili njegovu drastičnu fizičku promjenu.

Glumac je zbog nedavno objavljenih fotografija na Instagramu dao naslutiti da je skroz promijenio imidž, s obzirom na to da je pustio bradu i kosu, a na nekim snimkama su mnogi zaključili da se i udebljao. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

 Za navedenu promjenu njegovog izgleda neki smatraju da je muževna i poželjna, dok nekolicina obožavateljica tvrdi da mu prijašnji imidž ipak bolje stoji. 

Vidite li i vi promjenu na Burakovom izgledu?

  • Da, bolje mu stoji prijašnji izgled.
  • Dobro mu je i ovako.
  • Ne, izgleda isto.

Ukupno glasova:

Inače, Burak je s Fahriyom u braku od 2017. godine s kojom ima dvoje djece, a prije tri godine u medijima se proširila vijest kako se rastaju.

Problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahriye pala u depresiju zbog očeve smrti i nije htjela prihvatiti Burakov savjet da potraži stručnu pomoć. Prema navodima izvora bliskog paru, problem je bilo i pitanje odgoja njihova sina jer su imali drugačije pristupe. Srećom, drama je ubrzo dobila svoj sretan kraj i jedan od najljepših parova Turske ostao je u braku, a sada izgledaju sretnije nego ikad.

Pogledaji ovo Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 3 Celebrity Supruga turskog miljenika žena nedavno je rodila drugo dijete, a sada je pokazala trbušne mišiće!

Pogledaji ovo Burak Ozcivit (FOTO: Instagram) inMagazin Zvijezde turskih sapunica pozivaju na donacije, pomoć i ujedinjene molitve za njihovu zemlju!

Pogledaji ovo Tuba Büyüküstün - 4 Celebrity Turske zvijezde šokirane nakon razornog potresa, poznata glumica zavapila za pomoć: ''Baka mi je zarobljena...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields - 3 Brooke Shields - 4 Brooke Shields - 5 Brooke Shields - 8 +21 Brooke Shields - 6 Celebrity Ljepotica iz 90-ih iznenadila je zajedničkim pojavljivanjem s kćeri, a kad su se okrenule prema kameri, nešto je svima odmah bilo jasno!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 +30 Ana Uršula Najev kao Luce - 2 Celebrity Luce iz Kumova pokazala je svog zgodnog brata, a za to je imala i povod: ''Da si mi neodoljiv i da naučiš igrat na karte!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene