Pretužno!

Turske zvijezde šokirane nakon razornog potresa, poznata glumica zavapila za pomoć: ''Baka mi je zarobljena...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Melisa Pamuk - 2 Melisa Pamuk - 1 Melisa Pamuk - 3 Melisa Pamuk - 4 Melisa Pamuk - 5 Melisa Pamuk - 6 Seda Bakan - 1 Seda Bakan - 2 Seda Bakan - 3 Seda Bakan - 4 +17 Seda Bakan - 5 Galerija

Tursku su pogodila dva strašna potresna velikih magnituda u kojima su brojni stradali, a na društvenim mrežama odmah su se javili i poznati glumci koji šalju ili mole za pomoć, jedna glumica posebno je zavapila.

Tursku je jutros pogodio strašan potres magnitude 7,8, a u ovom katastrofalnom događaju stradali su brojni ljudi.

Pogledaj i ovo Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Još malo! Popularni Bali-beg podijelio predivnu fotografiju trudne supruge, mnogi nagađaju jesu li u opisu otkrili i spol bebe

Čim se tlo smirilo, građani su odmah krenuli pomagati jedni drugima, a na društvenim mrežama oglasili su se i brojni poznati glumci koji su također poslali ili mole pomoć.

Glumica Seda Bakan, poznata po ulozi u turskom filmu ''Behzat Ç'' odmah se javila na Instagram priči i napisala: ''Probudili smo se uz jako loše vijesti. Brz oporavak želim svima''.

Odmah se javio i miljenik mnogim ženama diljem svijeta Burak Ozcivit.

''Brz oporavak želim mojoj Turskoj. Molimo Boga za milost našem stanovništvu koje je izgubilo živote u ovoj katastrofi. Moja sućut njihovim obiteljima i bližnjima, a ozlijeđenima želim brz oporavak.''

Među zvijezdama koje su zamolile pomoć je i glumica Tuba Büyüküstün.

''Turska je proglasila stanje uzbune razine četiri. ''Razina 4'' uključuje i poziv za međunarodnu pomoć. Za one diljem svijeta koji čitaju ovu poruku... Naši ljudi, koji su se našli pod ruševinama potresa u mojoj državi traže vašu pomoć kako bi se spasili'', napisala je.

A među jednim od potresnijim pričama je i ona glumice Melise Pamuk koja je na svojim društvenim mrežama očajnički zavapila za pomoć.

"Moja baka ne može hodati, bolesna je... Baka i tetka su zarobljene u zgradi. Ne znamo u kakvom je stanju stan, ima li tko u okolini da pomogne?" napisala je te dodala adresu na kojoj treba pomoć.

Nakon jutrašnjeg, Tursku je pogodio još jedan potres malo prije podne, a u tijeku je i velika akcija spašavanja zarobljenih ljudi među ruševinama.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 1 Tarik Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 12 Tarik i Lejla Filipović - 2 +11 Tarik i Lejla Filipović - 3 Zanimljivosti Tarik Filipović podijelio je rijetku fotografiju sina, a razlog je vrlo poseban: ''Hvala što si skinuo embargo s objavljivanja fotografija...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene