Iz Buckinghamske palače

Ohrabrujuće vijesti o kralju Charlesu, evo kada će se vratiti dužnostima, poznato je i kako napreduje njegovo liječenje

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 4 Kralj Charles III. - 5 Kralj Charles III. - 6 Kralj Charles +19 kralj Charles - 4 Galerija

Kralj Charles III otkazao je javne angažmane nakon što mu je dijagnosticiran rak, a sada su iz Buckinghamske palače potvrdili njegov povratak dužnostima.

Iz Buckinhgamske palače stižu ohrabrujuće novosti o zdravstvenom stanju kralja Charlesa III. koji boluje od raka.

U službenom priopćenju palače otkriveno je kada će se kralj vratiti dužnostima, a poznato je i kako napreduje njegovo liječenje.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 1 Zanimljivosti Evo što je Nostradamus predvidio za kralja Charlesa u 2024. godini, je li moguć ovakav scenarij?

"Njegovo Visočanstvo nakratko će se vratiti javnim dužnostima nakon perioda liječenja i oporavka zbog dijagnoze raka. Kako bi obilježili ovu prekretnicu, kralj i kraljica zajedno će posjetiti centar za liječenje raka sljedeći utorak, gdje će upoznati medicinske specijaliste i pacijente. To će biti prvi od nekoliko vanjskih angažmana Njegova Visočanstva u nadolazećim tjednima", piše u priopćenju.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 2 Celebrity Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

"Također, kralj i kraljica će ugostiti Njihova Visočanstva vladara i vladaricu Japana tijekom njihova službena posjeta u lipnju. Kako se bliži prva godišnjica krunidbe, Njihova Visočanstva duboko su zahvalna za sve lijepe želje koje su im pristizale iz cijelog svijeta tijekom lijepih i izazovnih trenutaka u posljednjih godinu dana", poručili su iz palače

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Iz palače su ranije izvijestili i da su liječnici ohrabreni kraljevim napretkom u liječenju raka te da su optimistični oko nastavka njegova oporavka, piše BBC.

Podsjetimo, kralj Charles istupio je s dužnosti početkom godine, kada je objavljeno da kralj ima rak.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

U ožujku je uslijedio još jedan šok iz kraljevske obitelji, kada je kraljeva snaha Kate Middleton objavila kako i ona boluje od karcinoma, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 6 +26 Ana Rucner - 4 Zanimljivosti Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i kći Ema Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka i Vanja Modrić - 1 +25 Luka i Vanja Modrić - 3 Celebrity Veliko slavlje u obitelji Luke Modrića, nogometaš ne može biti ponosniji: "Srećo moja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene