Prijatelji su bili uz njega

Bruce Willis prvi put u javnosti nakon vijesti da mu se pogoršalo zdravstveno stanje, pogledajte kako se glumac drži

Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 7 Bruce Willis - 8 Bruce Willis - 6 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 9 Bruce Willis - 11 Bruce Willis - 12 Bruce Willis - 10 Bruce Willis - 13 Bruce Willis - 4 +20 Bruce Willis - 3 Galerija

Bruce Willis izišao je u javnost prvi put nakon što se proširila vijest da mu se stanje pogoršalo, s prijateljima je otišao na doručak u opuštenom izdanju.

Glumac Bruce Willis viđen je u javnosti prvi put nakon što se svijetom proširila vijest da mu se stanje pogoršalo.

Bruce se u Santa Monici prošetao sa svojim prijateljima te je s njima bio na doručku, a na ulici su ga zaustavili i neki obožavatelji kako bi porazgovarali s njim.

Nosio je kariranu košulju, crnu jaknu, trenirku i tenisice, a nezaobilazan dodatak bila mu je i šilterica, koju je često u posljednje vrijeme nosio.

Podsjećamo, glumcu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, a bliski izvori nedavno su potvrdili da je njegovo stanje sve lošije.

''Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih'', rekao je izvor za Us Weekly.

Bliski izvor još je potvrdio da se obitelj boji koliko mu je još dugo ostalo.

Da je glumcu bolest napredovala, rekao je prije Glenn Gordon Caron, koji ga je posjetio.

''Moj je osjećaj da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

Po najnovijim fotografijama čini se da se glumac drži dobro naspram svih loših vijesti koje stižu, ali svi njegovi fanovi zabrinuti su za omiljenog glumca.

Frontotemporalna demencija (FTD) neuobičajen je oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pozornost podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je njegova obitelj u priopćenju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alex D. Linz - 5 Alex D. Linz - 3 Alex D. Linz - 2 Alex D. Linz - 1 +2 Alex D. Linz - 4 Nekad i sad Gdje je danas Kevinov nasljednik? Predviđali su mu blistavu karijeru, no on se u tome nije vidio, a više ga ne biste prepoznali

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Brenda Fricker - 9 Brenda Fricker - 2 Brenda Fricker - 6 Brenda Fricker - 10 +12 Brenda Fricker - 17 Celebrity Žene s golubovima sjetimo se svake godine tijekom blagdana, a njezina stvarna sudbina nije puno drukčija od one iz filma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene