Nestao je iz javnosti

Gdje je danas Kevinov nasljednik? Predviđali su mu blistavu karijeru, no on se u tome nije vidio, a više ga ne biste prepoznali

Alex D. Linz Alex D. Linz Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alex D. Linz - 5 Alex D. Linz - 3 Alex D. Linz - 2 Alex D. Linz - 1 Alex D. Linz - 4 Alex D. Linz - 6 +0 Alex D. Linz Galerija

Alexander D. Linz proslavio se kao Kevinov nasljednik u trećem nastavku filma ''Sam u kući'', a evo kako izgleda i gdje je danas.

Alexander D. Linz svoju je glumačku karijeru započeo još kao dijete, i to u trećem nastavku filma ''Sam u kući''. Mnogi su ga tad nazivali nasljednikom Macaulayja Culkina, ali njegovu slavu nikada nije doživio.

Film je snimljen 1997., no Alexander nakon njega nije ostvario velike uloge. Četiri godine kasnije pojavio se u filmu "Veliki potez", a svoje prve glumačke uloge dobio je u serijama "Cybill" i "Mladi i nemirni", a 1996. godine glumio je sina Michelle Pfeiffer u filmu "Jednog lijepog dana".

U filmu ''Sam u kući'' bio je sladak sitan dječak u kariranoj pidžami, a danas je neprepoznatljiv.

Alex danas ima 34 godine, živi u Los Angelesu, a 2011. godine diplomirao je na Sveučilištu Berkley i trenutačno radi za organizaciju Watershed Conservation Authority, koja se bavi očuvanjem okoliša.

U javnosti se uopće ne pojavljuje, a njegovih novih fotografija nema gotovo nigdje.

Ipak, američki paparazzi uhvatili su ga u rijetkom izlasku u Los Angelesu dok je išao po burger i pivo. Nosio je traperice, plavu duksu i krokse, a njegova raščupana kosa i naočale učinile su ga potpuno neprepoznatljivim.

Fotografije možete vidjeti OVDJE.

Društvene mreže ima, ali na njima nije aktivan. 

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Shemar Moore - 14 Shemar Moore - 11 Shemar Moore - 1 Shemar Moore - 3 +38 Shemar Moore - 4 Celebrity Svi ga znaju kao mišićavog ljepotana iz kriminalističkih serija, a njegova stvarnost potpuna je suprotnost od uloga koje igra

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Bivša predsjednica uhvaćena je usred prosinca kako se Zagrebom šeta u japankama, ali za to je imala logičan razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene