Opustila se

Posrnula pop princeza u minijaturnom bikiniju proslavila 38. rođendan i pokazala svoje "nesavršenosti"

Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Galerija

Britney Spears proslavila je 38. rođendan u društvu voljenog dečka Sama Asgharija.

Nekoć je bila napopularnija tinejdžerska svijeta, nosila titulu slatkice koja je izbacivala hit za hitom i osvajala vrhove glazbenih top ljestvica. Ti najveći dani slave su daleko iza Britney Spears koja je, vjerovali ili ne, proslavila svoj 38. rođendan.

Pogledaj i ovo Sam Asghari Za to se jako pobrinuo! Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

Britney je svoj dan odlučila provesti uživajući na bazenu jednog hotela u Miamiju, u minijaturnom bikiniju dok joj je društvo pravio 13 godina mlađi dečko Sam Asghari. Britney se, između ostaloga, već neko vrijeme bori s viškom kilograma, no čini se da ih je sada ponosno odlučila pokazati bez ikakvog ustručavanja i dokazati da se time više ne opterećuje, baš kao što ne bi ni trebala.

Baš takvu voli je i Sam, s kojim je u vezi od 2016. godine nakon što su se upoznali na snimanju njezinog spota, i koji je uz nju bio u najtežim trenucima kada je nedavno završila u klinici za mentalne bolesti.

Sam joj je povodom rođendana posvetio i preslatku čestitku na društvenim mrežama.

"Živimo, smijemo se, svađamo se ali najviše od svega se volimo. Postoji razlog zašto se svijet zaljubio u tebe. Možda si pop princeza ali prije svega si moja princeza", poručio joj je Sam.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Inače, neimenovani je izvor za Entertainment Tonight nedavno izjavio kako se Britney oporavlja jako dobro i kako je ono najgore iza nje.

"Britney se nastoji vratiti natrag na tračnice i sada se osjeća izvrsno. Obitelj je ponosna na nju i na korake koje je sama poduzela kako bi bila tu gdje je danas", izjavio je njoj blizak izvor.

Uz to je dodao kako su ona i Sam sretni zajedno ali i da ne žure s vjenčanjem.

"Britney i Sam su istinski sretni ali ne žure s brakom. On joj želi sve najbolje i sada uživaju u zajedničkim trenucima. Sam ju voli kao i njegova obitelj", rekao je izvor.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Ana Čagalj (Foto: Promo) +0 Jole (Foto: Privatni album) Celebrity Ponosni tata Jole s velikim buketom cvijeća stigao po sina i suprugu Anu u rodilište

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene