''Nama je to normalno...''

Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

Bradley Cooper Bradley Cooper Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper - 9 Bradley Cooper - 6 Bradley Cooper - 5 Bradley Cooper - 4 Bradley Cooper - 4 +18 Bradley Cooper - 5 Galerija

Glumac Bradley Cooper ima opuštenu naviku koju prakticira kod kuće, a naslijedio ju je od svog oca.

Glumac Bradley Cooper otkrio je da kod kuće prakticira jednu opuštenu naviku koja će mnoge šokirati.

Naime, u podcastu Armchair Expert Daxa Sheparda, nakon što je voditelj rekao da je njegova obitelj cijelo vrijeme gola u svojoj kući, Bradley je rekao: ''I ja sam isto.''

''I ja sam bio takav. Ne s mamom nego s tatom. Moj tata je uvijek bio gol, uvijek sam se tuširao s njim'', priznao je glumac.

Voditelj ga je potom upitao: ''I sasvim ti je udobno gol hodati ispred kćeri?''

''Totalno'', potvrdio je Cooper.

Pogledaji ovo Bradley Cooper - 7 Celebrity Bradley Cooper na crveni tepih poveo je neodoljivo društvo, tatina preslika bila je prava atrakcija prisutnima!

Dodao je i kako on i njegova šestogodišnja kći Lea bez problema pričaju dok je on na toaletu.

Voditelj ga je zatim upitao: ''Smatraš li da tvojoj kćeri to smeta?''.

''Ma ne, ona bude u kadi, a ja na školjci, to je naš normalan odnos'', odgovorio je Bradley.

Pogledaji ovo Bradley Cooper Celebrity Miljenik žena odrekao se svog zaštitnog znaka i iznenadio promjenom zbog koje sad izgleda još bolje!

Inače, Bradley je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, a mnogi ga znaju i po ljubavnom životu koji je dijelio s manekenom Irinom Shayk s kojom ima kćer.

Posljednjih nekoliko tjedana priča se da je u vezi s manekenom Gigi Hadid, a iako oni to nisu potvrdili, nedavno su Londonom šetali držeći se za ruke te su mnogi to shvatili kao potvrdu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek sa suprugom - 1 +30 Salma Hayek - 3 Celebrity Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene