Obiteljska idila

25 godina mlađa djevojka prije osam mjeseci rodila mu je kćerkicu, a sada se pohvalio fotkom

Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Boris Novković podijelio je prvu fotografiju svoje kćerkice Si koju mu je nedavno rodila Iris Wolf.

Poznati hrvatski pjevač Boris Novković nedavno je po treći puta postao otac, a sada je s fanovima podijelio i prvu fotografiju malene djevojčice koja mu je uljepšala život. Naime, na svom Facebook profilu glazbenik je podijelio fotku na kojoj pozira sa kćerkicom Si i Iris Wolf, svojom 25 godina mlađom partnericom koja je rodila u travnju prošle godine. 

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf oglasila se Bivša supruga Borisa Novkovića iznenadila potezom nakon vijesti o razvodu: "Kad imaš posla s narcisima"

Osmomjesečna Si provirila je iza svojih roditelja, koji su razmjenjivali nježnosti i svima čestitali Novu godinu. 

"Želimo da vas ljubav obasjava cijele ove godine, jer iz ljubavi sve započinje i sve se u nju vraća. Kada bezuvjetno voliš onda energija zdravlja, sreće i uspjeha zauvijek sjaji na tvom putu. Sretna 2020", poručio je Novković u objavi.

Podsjetimo, Boris Novković iza sebe ima već tri braka - onaj s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić, a ima i dvojicu sinova. Iris je pak 25-godišnjakinja koja radi kao model, a bila je i druga pratilja na izboru Miss Zagreba. Poznart

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene