Kakva ekipa!

Pogledajte kako se Bono proveo u noćnom izlasku u Sarajevu, bio je raspoložen i za dobru zezanciju

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 1 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 2 +0 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 3 Galerija

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, Bono Vox napustio je njihovu zemlju gdje je uživao kao poseban gost Sarajevo Film Festivala.

Legendarni glazbenik i pjevač grupe U2, Bono Vox izazvao je opće oduševljenje nakon što se kao poseban gost pojavio na Sarajevo Film Festivalu gdje je dočekan s ovacijama i velikom aplauzom.

Pogledaj i ovo Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 2 Ovo mu nije prvi posjet! Legendarni Bono Vox stigao je na Sarajevo Film Festival, evo kako ga je uzbuđena publika dočekala!

Bono se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Ali Hewson, a nakon što je pogledao projekciju filma "Hotel od milion dolara" redatelja Wima Wendersa u Narodnom pozorištu, večer je odlučio provesti u gradu i to u dobrom društvu.

Fotografiju iz zajedničkog izlaska na svom je profilu na Instagramu objavio redatelj Danis Tanović, a čini se da se ekipa itekako dobro zabavljala.

"Neki momci su mi pokušali ukrasti motor", našalio se Danis dok pozira s Bonom i kolegom Wimom Wendersom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danis Tanovic (@danistanovic)

"Preslatki ste vas trojica dječaka", "Haha, odlična slika", "Savršeni ljudi na savršenoj slici", "Jako, jako cool", "Hahaha, Bono je zakon", "Trojica mladića", napisali su mu pratitelji u komentarima.

Prema pisanju Dnevnog avaza nakon druženja i noćnog izlaska, Bono je napustio Bosnu i Hercegovinu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njemu je najljepše kada je bez ijednog komada odjeće, ponovno je skinuo sve sebe pa to ponosno objavio, a kolege se našalile s njim

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Celebrity Na pozornici je najveća zavodnica, a u šetnji neodoljiva djevojka iz susjedstva koja ponosno ističe i slavi sve svoje obline

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene