"Kakav divan krajolik"

Njemu je najljepše kada je bez ijednog komada odjeće, ponovno je skinuo sve sebe pa to ponosno objavio, a kolege se našalile s njim

Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Orlando Bloom je svoje obožavatelje na društvenim mrežama odlučio počastiti razgolićenim izdanjem.

Čini se da holivudski glumac Orlando Bloom obožava biti gol na odmoru, čime se i sam ponosno pohvalio na društvenim mrežama, točnije na Instagramu gdje ga prati 5,2 milijuna pratitelja.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Osim što je pokazao isklesani torzo, 44-godišnji glumac objavio je i fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gol pokraj jezera, a pozadinu je prekrio emotikonom breskve, dok mu pogledi drugih kupača nisu smetali.

Objava je u kratkom roku postala pravi hit, a komentare su mu ostavili i slavni kolege poput Josha Brolina, Michaela Anthonyja i Helene Christensen koji su se i našalili na njegov račun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

"Breskvica", "Pogledaj obitelj na drugoj strani obale", "Omg Orly", "Znači tako pretvaraš vodu u vino", "Nema veze što objaviš, uvijek te gledam kao vilenjaka", "Najbolja žabica", "Zar opet", "Lijep kostim za plivanje", "I evo ga ponovno", "Kakav divan krajolik", "Zašto nam to radiš", samo su neki od komentara koje je dobio.

Orlanda su paparazzi golog prvi put snimili 2016. godine dok je bio na odmoru u Italiji s partnericom Katy Perry i to dok je klečao na dasci i veslao. U kasnijim intervjuima pjevačica je priznala kako joj je bilo pomalo neugodno zbog toga i da ju je pokušao nagovoriti da se i ona razgoliti, ali nije na to pristala.

Sada nije otkrio na kojoj je lokaciji snimio svoje najnovije golišavo izdanje, ali prije tjedan on i Katy su također uživali u Italiji.

Par je počeo izlaziti 2016. godine, no godinu dana kasnije su prekinuli, da bi se pomirili 2019. godine. U kolovozu prošle godini dobili su kćer Daisy.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Celebrity Na pozornici je najveća zavodnica, a u šetnji neodoljiva djevojka iz susjedstva koja ponosno ističe i slavi sve svoje obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene