prava fešta!

Dvostruko slavlje u obitelji Blanke Vlašić, pogledajte dio atmosfere koji je javno podijelila naša atletičarka!

Blanka Vlašić na Instagramu - 3 Blanka Vlašić na Instagramu - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić na Instagramu - 4 Blanka Vlašić na Instagramu - 2 Blanka Vlašić na Instagramu - 1 Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 5 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 2 +20 Blanka Vlašić - 6 Galerija

Blanka Vlašić i njezin sinčić proslavili su svoje rođendane, a dio atmosfere s proslave naša bivša atletičarka podijelila je na Instagramu.

Naša bivša atletičarka Blanka Vlašić javnost je prošle godine obradovala kad je objavila da čeka svoje prvo dijete, a još veće iznenađenje bilo je kad je otkrila da je rodila upravo na svoj rođendan, 8. studenog.

Sada su ona i njezin sinčić Mondo zajedno slavili svoje rođendane, Blanka 40., a Mondo 1., a atmosferu s rođendana Vlašić je podijelila u svojim pričama na Instagramu.

Kako bi bio s njima na važan dan, stigao je i Blankin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, koji je snimio ukrašeni kutak za sinčića.

Zeleni, bijeli i žuti baloni stvorili su dio luka, a pored njih bio je stol s tortom te velika brojka 1. Najvažnija slastica također je bila posebno ukrašena, a na sebi je imala lavića iz filma ''Kralj lavova''.

Ali i mama Blanka imala je svoju tortu na kojoj su gorjele svjećice ''Happy Birthday'', a dvije goreće i ona je sama držala u rukama i nasmijala se za fotografiju.

Blanka uživa u sportskoj mirovini, a nakon što je iza sebe ostvarila zavidnu karijeru, posvetila se obiteljskom životu pa se tako javnost pozitivno šokirala kad je prošle godine objavila da se vjenčala u svibnju.

U majčinstvu uživa uglavnom daleko od očiju javnosti i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 +28 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Celebrity Zlatana Ibrahimovića zasjenila njegova 11 godina starija partnerica koja se većinu vremena skriva od javnosti

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 1 Coleen Rooney - 4 Wayne i Coleen Rooney +29 Coleen Rooney - 3 Celebrity Supruga bivšeg nogometaša o skandalu s prostitutkom o kojem su pisali svi mediji: ''Posjeo me i rekao mi da je to istina''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene