A tek kad se okrenula...

Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

Bianca Censori i Kanye West Bianca Censori i Kanye West Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 1 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 2 +20 Kanye West i Bianca Censori Galerija

Bianca Censori osvanula je polugola u pletenom bodiju koji je više otkrio nego sakrio, a koji je obukla za Tjedan mode u Londonu.

Američki reper Kanye West pohvalio se oblinama svoje nove supruge Biance Censori i na profilu na Instagramu objavio njezinu fotografiju dok je isprobavala novi bizarni outfit prije nego se u njemu pojavila na Tjednu mode u Londonu.

28-godišnja arhitektica ovaj je put osvanula u pletenom bodiju koji je duboko rezan oko njenih najintimnijih dijelova i kojem je pokazala gotovo golu pozadinu, a na glavi je nosila krzneni ukras ispod kojeg joj se lice nije vidjelo. Izvor blizak paru otkrio je za Daily Mail kako se Kanye sjajno zabavljao dok ju se snimao u takvom izdanju.

Inače, Bianca tijekom posljednjih nekoliko tjedana ne prestaje šokirati odabirom bizarnih outfita kojima je šetala po susjednoj nam Italiji i zgražavala sve oko sebe, toliko da su Talijani tražili njezino uhićenje ili izbacivanje iz države.

Bianca na takve se komentare nije obazirala, pa je nedavno u društvu 46-godišnjeg Kanyea prošetala u kratkim hlačicama, dok je grudi prekrila prozirnom trakom koja je je jedva obuzdala njezine bujne obline. Morala ju je stalno namještati i popravljati, a ono čime je privukla dodatne poglede bile su njezine prozirne plastične štikle koje su se zamaglile, a u kojoj su joj prsti izgledali kao da nemaju dovoljno mjesta. Uz to se činilo da su poprimile blago žutu boju, možda zamrljanu kremom za preplanulost ili nekom šminkom za tijelo.

Par je izazvao burne reakcije tijekom svog dugog odmora u Italiji, od skandaloznog ponašanja do nepristojnog odijevanja.
Bianca je čak nekoliko puta izašla s golim grudima koje su se jasno vidjele ispod prozirne odjeće, između ostalog i u prozirnom bodiju zbog kojeg je bila prisiljena prekriti bradavice crnom torbom i jastukom dok je šetala. Mnogi vjeruju da se iza njenih modnih odabira krije upravo Kanye te da joj on određuje što će i kada nositi. Zbog toga su već i ranije na društvenim mrežama njezini obožavatelji izrazili svoju zabrinutost.

"Vidi li itko da ove osobe trebaju pomoć? Gdje je obitelj ove žene? Siguran sam da i Kanye ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna cura. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda sretno", "Bianca mora izaći iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Biancu", neki su od komentara na fotografije para s njihova odmora u Italiji.

Jedan korisnik društvenih mreža nazvao je Kanyea bolesnikom zbog eksplicitnog prizora zabilježenog na gondoli. Naime, prije nego što se ukrcao na čamac, bio je pokriven od glave do pete u crnom, dok je Bianca nosila baloner do koljena koji je kombinirala s golim štiklama. Međutim, oboje su skinuli slojeve odjeće koji su im bili viška kada su se ukrcali. Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanye spustio hlače pa se jasno vidjela njegova gola stražnjica. Par je nakon toga od Talijana dobio doživotnu zabranu vožnje gondolom.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, Bianci zbog razgolićenih izdanja prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", neki su od komentara koji su se širili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj mrežnoj stranici CIU travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da se njihovi posjetitelji šetaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

Inače, Bianca i Kanye vjenčali u se u siječnju ove godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je prije bio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendan Branke Grubnić - 5 Proslava rođendan Branke Grubnić - 6 Proslava rođendan Branke Grubnić - 4 Proslava rođendan Branke Grubnić - 3 +20 Proslava rođendan Branke Grubnić - 2 Zanimljivosti Pogledajte kakvu je raskoš Marko Grubnić pripremio za mamin rođendan, bome se potrudio: "Mama je komad!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlin O'Connor - 2 Caitlin O'Connor - 1 Caitlin O'Connor - 3 Caitlin O'Connor - 3 +29 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Zanimljivosti Jednu od najljepših žena zamijenio je 18 godina mlađom plavušom, pogledajte kakvim ga je to fotografijama osvojila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene