Biste li vi?

22 dnevni izazov za slavni par - hoće li izdržati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada ne rade, Beyonce i Jay Z svaki svoj slobodan trenutak provode zajedno. Odlučili su i zajedno krenuti na 22-dnevni izazov.

Kako je Jay Z tek proslavio svoj 44. rođendan, slavni par još uvijek izgleda slavi. Beyonce je opet počela s koncertnom turnejom nakon što je napravila kratku pauzu iz Australije, a kako su opet kod kuće u Americi, imaju i više vremena jedno za drugo.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

U najboljoj formi ikad – Objavila nove fotke iz privatnog albuma!

Slavni par sve radi zajedno pa su viđeni u Los Angelesu kako zajedno odlučili primijeniti nove prehrambene navike. Odlučili su postati vegani iduća 22 dana. Sve do Božića, poznata pjevačica i njezin slavni suprug, neće konzumirati meso niti bilo kakve proizvode životinjskog porijekla.

'Psiholozi kažu kako je potrebno 21 dan da stekneš ili se odvikneš od nekakve navike. Već 22. dan, pronaći ćeš svoj put', napisao je Jay Z na svom blogu te dodao: 'Sve ovo počelo je prije nekoliko mjeseci kad je jedan moj dobar prijatelj i vegan postavio izazov da prihvatim potpuno biljni doručak svakog dana. Bilo mi je puno lakše nego što sam mislio da će biti.'

Razlog ove dijete je čišćenje duha i tijela, a njegova supruga Beyonce pridružila mu se u njegovoj misiji. Na Instagram profilu, poznata je pjevačica objavila fotografije nekih bezmesnih jela u kojima je par uživao.

Budući da za Božić trpeza uvijek bude puna, nije loša ideja malo napraviti mjesta za sve fine delicije koje će par zasigurno pripremiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene