"Pobjednica ove sezone!"

Naša bivša nogometašica ostvarila velik uspjeh u Zvezdama Granda, znamo je i s Dore i Supertalenta: "Ajme, ženo, ajde što pjevaš, ali izgledaš..."

Beta Sudar Beta Sudar Beta Sudar/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beta Sudar - 11 Beta Sudar - 10 Beta Sudar - 5 Beta Sudar - 6 Beta Sudar - 3 Beta Sudar - 8 Beta Sudar - 9 Beta Sudar - 4 Beta Sudar - 7 Beta Sudar - 2 +19 Beta Sudar - 1 Galerija

Beta Sudar u "Zvezdama Granda" ostvarila je velik uspjeh, a pohvalila se time i na društvenim mrežama.

Domaća javnost imala je prilike pobliže upoznati našu mladu pjevačicu Betu Sudar dok se natjecala na Dori, na kojoj je nastupila već dva puta, a sada je svoju sreću odlučila okušati i u regiji, točnije u showu "Zvezde Granda".

24-godišnja Beta prvi je put na Dori nastupila 2019. godine s pjesmom "Don’t Give Up", a dvije godine kasnije s pjesmom "Ma zamisli", no nije ostvarila značajan uspjeh. To se sada promijenilo jer je u popularnom srpskom showu prošla u deseti krug.

Pogledaji ovo In Magazin: Vilibald Vuco - 7 Celebrity Sin Siniše Vuce očarao žensku publiku u Splitu! Pogledajte novi imidž ovog zgodnog mladića kojeg su povezivali s Domenicom

Time se pohvalila i na svom profilu na Instagramu, na kojem je trenutačno prati više od 11 tisuća ljudi, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira u haljini u kojoj je nastupila u showu, kao i video nastupa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beta Sudar (@betasudar_)

"Ajme, ženo, ajde što pjevaš, ali izgledaš wow!!", "Izgledaš božanstveno", "Predivno", "Ajmo, Valpovo", "Ajme meni, jesi lijepa", "Ljepotica, nema dalje", "Prelijepa si", "Pobjednica ove sezone", "Čestitam", samo su neki od komentara koje je dobila od svojih pratitelja.

Beta je inače i bivša nogometašica iz Valpova, a imali smo je prilike gledati i u showu "Supertalent". Beta je tada žiri oborila s nogu svojim moćnom izvedbom pjesme Celine Dion "Alone", kojom se predstavila na audiciji 2016. godine, a natjecanje je završila u polufinalu showa.

''Supertalent je bila ta moja prva velika pozornica na kojoj su se me zapravo gledali i ljudi preko malih ekrana i uživo, dobar me žiri ocjenjivao i nekako mi se to svidjelo već tad'', izjavila je Beta prije nekoliko godina za IN magazin. 

Pogledaji ovo Beta Sudar - 2 inMagazin Mlada nada domaće glazbene scene Beta Sudar otkrila nam je svoj veliki strah, ali i svoj ljubavni status

Kad ona zapjeva, teško je povjerovati da je dvojila hoće li postati pjevačica ili, vjerovali ili ne, nogometašica.

''Nogomet sam trenirala šest godina, prestala sam ga trenirati prije nekih godinu i pol, taman kad sam počela snimati prvu pjesmu pa drugu. Jednostavno kad putuješ više nemaš vremena za treninge i da se posvetiš tom sportu i morala sam odlučiti - nogomet ili pjevanje'', objasnila je Beta tada.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 +29 Nicole Eggert Celebrity Nekad zanosna plavuša snimljena prvi put nakon što se potpuno riješila svoje divne plave kose, razlog za to sve je rastužio

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 5 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 1 +33 Mia Negovetić - 7 Celebrity Naša pjevačica nakratko je oživjela nikad prežaljenu dance divu 90-ih i vratila sve u prošlost: "Ona bi bila jako ponosna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene