Nju se čekalo!

Kad se ona pojavila u sićušnom bikiniju, sve ostalo bitno za ovaj prestižni događaj palo je u drugi plan

Bella Hadid Bella Hadid Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid Bella Hadid +24 Bella Hadid - 2 Galerija

Bella Hadid stigla je u Cannes povodom filmskog festivala, a paparazzi su je ulovili dok je uživala u sunčanju i kupanju.

U tijeku je 77. Filmski festival u Cannesu, koji je okupio brojne holivudske face, ali i poznata lica izvan svijeta filma.

Tako je u Cannes stigla i manekenka Bella Hadid, koja je zadnjih godina nezaobilazno lice na ovom festivalu, a uspjela je ukrasti pažnju i prije nego što je uopće prošetala jednim od najglamuroznijih crvenih tepiha.

Bellu su paparazzi snimili dok je uživala u kupanju i sunčanju u badiću s tangama, a prije toga je uhvaćena i u šetnji Cannesom u mini haljini ispod koje nije imala grudnjak. Fotografije možete pogledati u galeriji.

Inače, Bell su znanstvenici proglasili najljepšom ženom svijeta zbog savršenih proporcija njezina lica, a ona i njezina sestra Gigi Hadid trenutno su među najtraženijim manekenkama svijeta.

Pogledaji ovo Bella Hadid - 3 Celebrity Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Pogledaji ovo Bella Hadid - 1 Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu pozirala na pješčanoj plaži u sićušnom bikiniju i pokazala nikad zategnutiju figuru

Pogledaji ovo Bella Hadid Celebrity Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Poly - 4 Natasha Poly - 7 Natasha Poly - 2 Natasha Poly - 6 +5 Natasha Poly - 5 Celebrity U Cannesu smo dosad vidjeli svašta, ali ovaj outfit komentiraju baš svi: ''Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović tetovaža - 3 Haris Džinović tetovaža - 2 Haris Džinović tetovaža - 1 Haris Džinović i Melina +25 Slavlje u domu Harisa Džinovića Celebrity Izjava Harisa Džinovića postala je takav hit da je ljudi tetoviraju, ovo je legendarna rečenica koju sad već svi znaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene