Dosta dobra reklama!

Američki milijarder doveo je u Hrvatsku holivudsku ekipu, odmah su pokazali što im se najviše svidjelo kod nas!

Emma Thompson, Barry Diller, Diane von Fürstenberg Emma Thompson, Barry Diller, Diane von Fürstenberg Bruce Bozzi/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Bozzi Jahta Eos - 1 Jahta Eos - 2 Diane von Furstenberg i Emma Thompson u Rovinju - 6 Diane von Furstenberg i Emma Thompson u Rovinju - 5 Diane von Furstenberg i Emma Thompson u Rovinju - 4 Diane von Furstenberg i Emma Thompson u Rovinju - 3 Diane von Furstenberg i Emma Thompson u Rovinju - 2 Diane von Furstenberg i Emma Thompson u Rovinju - 1 Diane von Furstenberg (Foto: AFP) +5 Emma Thompson - 3 Galerija

Barry Diller i Diane von Fürstenberg uživali su u Hrvatskoj sa slavnim prijateljima, prije nego što su se otputili u susjednu nam Italiju, točnije u Veneciju.

Američki milijarder, poduzetnik Barry Diller stigao je u Lijepu Našu na odmor u pratnji supruge, slavne dizajnerice Diane von Fürstenberg i holivudske ekipe, a doplovili su na superjahti vrijednoj vrtoglavih 200 milijuna dolara.

81-godišnjem Barryju i Diani društvo prave glumice Emma Thompson i Candice Bergen, poduzetnik Bruce Bozzi, novinarka Emmy Diane Sawyer i producent Jason Blum.

Barry je inače poznat kao jedan od osnivača televizijske mreže Fox, koju je pokrenuo zajedno s medijskim mogulom Rupertom Murdochom.

Jahtu Eos kojom plovi kupio je 2006. godine, a ona je slovila kao najveće luksuzno plovilo sve dok ga nije nadmašio Jeff Bezos sa svojom jahtom Kora vrijednom 500 milijuna dolara, s kojom je nedavno također uživao u Hrvatskoj. Barryjeva ekipa fotografijama s jahte pohvalila se na društvenim mrežama, pa je Bruce Bozzi među prvima otkrio da se nalaze u Lijepoj Našoj i pokazao svima koliko uživaju.

"Najljepša riba sinoć ulovljena nahranila je ovu grupu prijatelja. Mali obiteljski restoran, odlično bijelo vino, razgovor s dobrim prijateljima", napisao je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bruce Bozzi (@brucebozzi)

A onda se i Diane javila na svom profilu na Instagramu i otkrila da su ona i Emma pokisle tijekom razgledavanja.

"Posljednja kišna stanica prije odlaska u Veneciju", napisala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Diane von Furstenberg (@therealdvf)

  1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Tarika Filipovića Roditelji Tarika Filipovića na premijeri filma 42 sekunde Tarik Filipović s roditeljima Lejla Filipović i Tarik Filipović +20 Tarik Filipović - 1 Celebrity Tarik Filipović rijetko pokazuje roditelje, no ulovio ih je u jednom urnebesnom trenutku koji je morao podijeliti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 +25 Claudia Schiffer - 3 Celebrity Krasila je više od 1000 naslovnica, a i s 53 godine mogla bi biti velika konkurencija upola mlađim kolegicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene