Svađa je eskalirala!

Dečki za kojima su ludjele žene diljem svijeta u nategnutim su odnosima, nećete vjerovati tko je uzrok tome!

Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Backstreet Boys (Foto: Getty Images) Backstreet Boys (Foto: Getty Images) Backstreet Boys (Foto: Getty Images) Backstreet Boys (Foto: Getty Images) Backstreet Boys (Foto: AFP) +0 Backstreet Boys (Foto: AFP) Galerija

Kevin Richardson i Brian Littrell iz grupe Backstreet Boys na početku karijere bili su u sjajnim odnosima, no između njih je navodno stao ni manje ni više već predsjednik Donald Trump.

Zvijezda boy-benda Backtreet Boys Kevin Richardson pokrenuo je glasine da se posvađao s kolegom Brianom Littrellom. Richardson je na Twitteru napisao kako je izgubio prijatelja zbog teorije zavjere QAnon, malo nakon što je Littrell objavio da je otvorio profil na društvenoj mreži Parlor.

Pogledaj i ovo Britney Spears (Foto: Getty Images) Kakvo iznenađenje! Britney Spears i Backstreet Boys izbacili zajedničku pjesmu: "Ovo smo čekali 20 godina"

Brian je inače veliki fan Donalda Trumpa te podržava njegove poteze, a društvena mreža Parlor procvjetala je zbog pristaša američkog predsjednika, kojeg je prije nekoliko dana cenzurirao Twitter. QAnon je inače skupina ljudi koji su uvjereni u teorije zavjere vezane za američku vlast, a okupili su se oko Donalda Trumpa.

Upravo političko opredjeljenje navodno je uzrok problema u grupi Backstreet Boys posljednjih dana, a pretpostavlja se da je sve eskaliralo jer se neki članovi benda ne slažu s događajima koji su se odvili u SAD-u. Kevin i Brian inače su i rođaci, a na početku karijere bili su iznimno bliski. S godinama su se udaljavali, a u posljednje vrijeme navodno jedva i razgovaraju.

Brian Littrell veliki je Trumpov obožavatelj, a 2017. godine navijao je i za to da Backstreet Boys nastupaju na njegovoj inauguraciji. S time se ostatak benda nije složio te su odustali od njegove ideje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene