Nakon 32 dana

Baby Lasagna više nije prvi na eurovizijskim kladionicama! U samo par sati skinuo ga je predstavnik koji se deklarira kao nebinaran

Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 2 Igor Soban/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijske kladionice Nemo - 2 Nemo - 1 Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna na Porinu - 4 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 +14 Baby Lasagna - 5 Galerija

Baby Lasagna više nije prvi na eurovizijskim kladionicama, skinuo ga je nebinarni Švicarac Nemo.

Nakon što je više od mjesec dana držao sam vrh eurovizijskih kladionica, Baby Lasagna od danas se nalazi na drugom mjestu.

Na prvom mjestu sada je Švicarska sa svojim predstavnikom Nemom i pjesmom ''The Code'' već su tijekom vikenda krenuli rasti na kladionicama te su danas kratko i Nemo i Baby Lasagna imali 16% šanse za pobjedu, a sada je to poraslo na 17% za Švicarca.

Stanje možete pogledati OVDJE.

Mislite li da će se Lasagna ipak vratiti na prvo mjesto?

  • Da
  • Ne
  • Nisam siguran/na

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo In Magazin: Baby Lasagna - 3 inMagazin Baby Lasagna otkriva zašto je vjera postala važan dio njegova života te koji je posao na njega ostavio neizbrisiv trag!

Promjene na kladionicama pojavile su se nakon koncerta, odnosno PrePartyja u Madridu tijekom vikenda, a na kojem su nastupali predstavnici na Eurosongu ove godine, među kojima su bili i Nemo i Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 4 Celebrity Baby Lasagna ispunio je još jedan korak koji ga je dijelio od službene potvrde imena po kojem ga svi znaju!

25-godišnji Nemo iz Švicarske su reper, pjevač i glazbenik koji sviraju violinu, klavir i bubnjeve. Švicarska nije imala natjecanje za pjesmu koju će poslati na Eurosong, već su pjesmu ''The Code'' izabrali interno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemo (@nemothings)

Ipak, da je naš predstavnik doista jedan od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg Eurosonga pokazale su reakcije u Madridu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina i Danijela Martinović Severina - 3 Severina - 2 +25 Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Celebrity Sjećate li se kako je Seve izgledala s 18 godina? Tada je pozirala za svoju prvu naslovnicu časopisa, evo koliko se promijenila

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Svoboda Vera Svoboda Vera Svoboda Vera Svoboda - 3 +6 Vera Svoboda - 2 Celebrity Preminula je Vera Svoboda, jedna od legendarnih hrvatskih pjevačica, tužnu vijest potvrdila je njena kći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene