za Dnevnik Nove TV

Baby Lasagna podijelio dojmove nakon zadnje probe prije Eurosonga: "Sad sam opušteniji, nadam se da ću vas učiniti ponosnima!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 1 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 2 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 3 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 4 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 5 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 6 +19 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 7 Galerija

Švedska se priprema za Eurosong, a u Malmöu su jake sigurnosne mjere i policija na svakom koraku. Očekuju se pro-palestinski prosvjedi, ali policija tvrdi da je spremna na sve scenarije. U samoj areni zato je veselo, održana je generalna proba, a ekipa Dnevnika Nove TV je nakon nje razgovarala s Baby Lasagnom.

"Rim tim tagi dim" orilo se danas u Areni Malmö gdje je održana generalna proba uoči polufinala Eurosonga. Baby Lasagna zadovoljan je kako sve zvuči i izgleda, a još uvijek je i bez pretjerane treme.

"Mislim da će mi postat nevjerojatno kad se osvrnem, baš smo komentirali s timom da nemamo osjećaj kao da smo na Euroviziji, kao da smo na nekoj ekskurziji, uopće nisam shvatio što se događa, ali siguran sam da hoću kad prođe malo vrijeme i kad se mogu osvrnut na što se dogodilo", rekao je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna za Dnevnik Nove TV.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Baby Lasagna nikad nije imao veće šanse za pobjedu na Eurosongu, evo i sve što trebate znati o njegovu nastupu u polufinalu!

Predstavnici svake zemlje jučer su izašli na slavni tirkizni tepih. Baby Lasagna za tu priliku odabrao je poseban kostim, a tu je bio i zaštitni znak - tabletići.

Pripreme traju već danima, iza njega je i nekoliko proba, a na predviđanja o pobjedi kaže: "Job is not done, nije gotovo ništa, nema se šta slavit i veselit, meni je isti osjećaj kao kad sam bio drugi, sad sam samo opušteniji jer izgleda da smo nešto dobro napravili pa su nas stavili opet na prvo mjesto."

Pogledaji ovo Ekipa showa Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Baby Lasagna bolju podršku nije mogao poželjeti: Uz "Rim Tim Tagi Dim" zaplesali su Kesovija, Prlja, Ban, pa čak i neke svjetske zvijezde!

Na tirkiznom tepihu nije bila predstavnica Izraela. A upravo zbog toga što s Eurosonga nije izbačen Izrael očekuju se propalestinski prosvjedi. Oko same arene već su danas jake policijske snage. Švedska policija pozvala je i pojačanje iz Danske i Norveške, a kažu kako se za cijeli spektakl pripremaju šest mjeseci.

"Očekujemo prosvjede i iznošenje mišljenja. Pravo na to je zaštićeno Ustavom u Švedskoj i sve je to dio naših priprema od početka. Osjećamo se spremno", poručio je glasnogovornik policije Jimmy Modin.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Baby Lasagna snimljen uoči probe dan prije Eurosonga, evo u kakvom se raspoloženju pojavio ispred hotela!

Švedska se priprema za polufinale, a Hrvatska se već priprema za finale. Uvjereni u prolazak Baby Lasagne, Grad Zagreb pozvao je na javno gledanje finala u subotu na Europskom trgu.

Kladionice i dalje najviše šanse daju upravo Hrvatskoj, slijede Švicarska i Ukrajina, a na streaming platformama popularna je Nizozemska.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Baby Lasagna javio se u našem hit-showu, evo i zbog koga: "Tako divna osoba, hvala od srca!"

"Ljudi iz Hrvatske hvala vam puno, vi me hrabrite i nadam se da ću vas učiniti ponosnima, mjau", poručio je Baby Lasagna u Dnevniku Nove TV.

Prvo polufinale Eurosonga je u utorak 7. svibnja, drugo u četvrtak 9. svibnja, a veliko finale je u subotu 11. svibnja. Raspored nastupa u polufinalima pogledajte OVDJE. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severinine štikle Severina - 14 Severina - 13 Severina - 8 +26 Severina - 9 Celebrity Svi su gledali u Severinina stopala, bit će vam jasno zašto kad vidite fotografije: "Nisam mogla doći u samo jednima...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana Princeza Diana 1994. - 3 Princeza Diana 1994. - 2 Princeza Diana 1994. - 1 +26 Bryan Adams i princeza Diana Zanimljivosti O noći kada je princeza Diana upala na Met Galu bez grudnjaka i danas se priča, znakovita poruka koju je htjela poslati otkrivena je tek godinama kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene