Odbrojavanje može početi

Baby Lasagna odradio posljednju generalnu probu uoči nastupa na Eurosongu, donosimo dašak atmosfere iz Malmö Arene!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 1 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 2 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 3 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 4 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 5 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 6 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 7 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 8 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 9 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 10 +20 Eurosong Galerija

Baby Lasagna održao je posljednju generalnu probu uoči sutrašnjeg prvog polufinala Eurosonga. Još jučer je prošetao tirkiznim tepihom na kojem se predstavljaju predstavnici svih zemalja, a za tu priliku oduševio je kostimom s tabletićima.

U Malmöu u Švedskoj traju posljednje pripreme uoči sutrašnjeg spektakla, a na svakom koraku je policija i jake mjere sigurnosti.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Baby Lasagna nikad nije imao veće šanse za pobjedu na Eurosongu, evo i sve što trebate znati o njegovu nastupu u polufinalu!

Za prvu polufinalnu večer pripremali su se predstavnici, pa tako i Baby Lasagna, a generalnu probu prati i naša Sara Duvnjak koja se javila iz Malmö Arene u Vijestima u 17 na Novoj TV.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Baby Lasagna snimljen uoči probe dan prije Eurosonga, evo u kakvom se raspoloženju pojavio ispred hotela!

"Stvari se konačno zahuktavaju ovdje u Malmö Areni. Mi smo danas stigli, a kad smo došli u press centar zaista nas je dočekao veliki broj novinara i veliki broj influencera koji sve ovo prate i putem svojih društvenih mreža. Susreli smo se i s delegacijama raznih zemalja, oni nam kažu da vrijedno rade i da su ovdje od kraja prošlog mjeseca, no da nisu imali pravi osjećaj Eurosonga i što ih sve čeka do danas. Danas je generalna proba za sutrašnju polufinalnu večer. Naš Baby Lasagna je sedmi po redu i mi smo danas razgovarali s njegovim timom, a s njim ćemo razgovarati nakon probe. Oni su svi itekako umorni, ali drži ih adrenalin, uopće nisu svjesni što se u Hrvatskoj događa, koliko se ljudi nadaju dobrom plasmanu, ako ne i pobjedi. Mi pratimo sve i donosimo više u večerašnjem Dnevniku", rekla ja u javljanju uživo Sara Duvnjak.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna prošetao je famoznim tirkiznim tepihom u Malmöu, svojim outfitom nadmašio je sve ostale natjecatelje!

Lasagna je u međuvremenu odradio posljednju generalnu probu uoči sutrašnjeg prvog polufinala Eurosonga, a kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severinine štikle Severina - 14 Severina - 13 Severina - 8 +26 Severina - 9 Celebrity Svi su gledali u Severinina stopala, bit će vam jasno zašto kad vidite fotografije: "Nisam mogla doći u samo jednima...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana Princeza Diana 1994. - 3 Princeza Diana 1994. - 2 Princeza Diana 1994. - 1 +26 Bryan Adams i princeza Diana Zanimljivosti O noći kada je princeza Diana upala na Met Galu bez grudnjaka i danas se priča, znakovita poruka koju je htjela poslati otkrivena je tek godinama kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene