Kakva maska!

Naša pjevačica uživjela se u ulogu benda za koji su rijetki čuli, ali to će se sada promijeniti: "Ovo što si napravila stvarno je fantastično"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 4 Antonija Šola - 5 Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 Antonija Šola - 1 Antonija Šola - 6 Antonija Šola - 16 Antonija Šola - 15 Antonija Šola - 14 Antonija Šola - 13 +11 Antonija Šola - 12 Galerija

Antonija Šola u petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato pojavila se u ulozi benda 5 Seconds of Summer.

Antoniji Šoli pripao je zadatak da se u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformira u bend 5 Seconds of Summer, nakon što je u prošloj bila Lady Gaga.

"Nisam znala toliko o bendu, na prvu sam pomislila - jao, bit ću zadnja. Rekla sam da neću moći i da ću morati otpjevati sa svojim glasom, nekako sam mislila da bi više pasala ToMi. Mislila sam da se uopće neću truditi, da to nije moj fah, ali ono što bih ja sebi dala možda je gore od onoga što mi gljiva da. Ja zapravo ne moram biti niti jedna od njih zato što sam ja ovdje zapravo glumac, a glasovno pjevač jer u spotu nema zapravo pjevača. Tako je zamišljen spot, kao jedan scenarij", objasnila je Antonija prije svoje transformacije i otkrila da po njezinu mišljenju na pobjedu najviše pucaju Alen Bičević i Marija Kolb.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

"Bez obzira na to što mnogi nisu čuli za ovaj bend, ja se nadam da će se nakon tvog nastupa raspitati jer si ovo napravila stvarno fantastično", zaključio je Goran Navojec.

"Ja vidim da Antonija uživa u tome, pogotovo u muškim likovima", primijetio je Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP Celebrity Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

"Fenomenalna si stvarno, maska je super i u tebi ima toliko potencijala da se nadam da ćemo ga u sljedećim emisijama vidjeti jer ga imaš", rekla joj je Minea.

"Dala si super mušku energiju i sviđa mi se što kada završiš nastup, i dalje si u toj ulozi", pohvalio ju je Mario Roth.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 +18 Melina i Haris Džinović - 2 Celebrity Nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović osvanule u srpskim medijima, bivša supruga pjevača hvalila se utegnutim tijelom u badiću!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Segel - 22 Jason Segel - 9 Jason Segel i Kayla Radomski Jason Segel - 23 +20 Jason Segel - 2 Nekad i sad Sjećate se Marshalla iz hit-sitcoma? Od ove njegove uloge prošlo je 10 godina, bome se isklesao i pomladio od tada!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene