Privatni i emotivni trenuci

Aleksandra Prijović se oglasila nakon prvog spektakla u Osijeku, pa pokazala njoj važne goste koji su joj došli prije koncerta!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Perić/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 10 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 +20 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Galerija

Aleksandra Prijović objavila je na svom profilu na Instagramu video s prvog koncerta u Osijeku.

Pjevačica Aleksandra Prijović oglasila se nakon prvog rasprodanog koncerta u Osijeku, koji će se još dugo pamtiti i na svom profilu na Instagramu podijelila dio atmosfere iz dvorane Gradski vrt.

"Osijek i “Poslednji kabare". Hvala za predivnu noć", napisala je Aleksandra uz video i pjesmu na kojoj su je ponijele emocije, baš kao i publiku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

"Najbolji koncert dosad, a to puno govori", "Preponosni smo. Fenomenalna noć", "Bravo, zaslužila si sve što ti se događa, "Najboljaaaa", "Prijo, mi te volio", "Bravo, kraljice", "Hvala tebi, Aleksandra", "Jako, jako dobro", dio je tisuće komentara koje je dobila od svojih pratitelja.

Aleksandra je uz to objavila i snimku kojom je pokazala kako se pripremala za prvi koncert, kao i da se prije njegova početka družila s članovima obitelji, među kojima su bili i njezini djed i baka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Pogledaji ovo Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Celebrity Aleksandra Prijović ipak će nastupiti u Zadru? Otkriven dio plana koji obuhvaća čak osam koncerata u Višnjiku!

Uz bogatu produkciju, specijalne efekte, plesnu skupinu i bend koji s pratećim vokalima ima 16 članova nizala je hitove koje je pet tisuća okupljenih u dupkom ispunjenom Gradskom vrtu pjevalo uglas.

"Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam provodila vrijeme u ovom gradu i sada kada stojim ovdje ispred vas, moram vam još jednom zahvaliti... Želim da uživate večeras kao što uživam i ja, jer sam o ovome maštala i samo treba vjerovati u svoje snove", poručila je.

Posebno emotivno bilo je kada se Aleksandrin sin Aleksandar, prema želji publike, pridružio majci na pozornici.

"Tu je Aki, kao i cijela moja obitelj, koja je uvijek uz mene. Večeras su ovdje i ljudi s kojima sam odrasla, koji su mi uvijek bili velika podrška. Zahvaljujući vama ja sam uspjela", rekla je Aleksandra.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i Slaven Pavlović Zanimljivosti Ovaj mladić Aleksandri Prijović priredio je neočekivano iznenađenje, ranije je uspio i Severinu ostaviti bez teksta!

Aleksandri je gost na prvom osječkom koncertu bio Boban Rajović, s kojim je otpjevala njegov hit "Usne boje vina".

"Popratio sam sve koncerte Aleksandre Prijović, ovo je neki 320. otprilike ove godine. Nisam pripremao govor, sve što bih želio reći jest - da te puno volim", rekao je Boban, koji nije krio oduševljenje jer je dio Aleksandrina spektakla.

I publika je skandirala je "Prijo, mi te volimo", a emotivna Prijović nije im ostala dužna: "I ja vas. Najviše." Zatim se bosa spustila u prve redove, na opće oduševljenje obožavatelja.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina nastupila u Samoboru - 1 Severina nastupila u Samoboru - 2 Severina nastupila u Samoboru - 3 Severina nastupila u Samoboru - 4 +16 Severina nastupila u Samoboru - 5 Celebrity Kakvo iznenađenje na Severininu koncertu: Tijekom najemotivnije pjesme na pozornici joj se pridružio sin!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene