treća noć spektakla!

Prija u Varaždinu spontano zapjevala s majkom, a obožavatelje je još počastila s tri gosta: "Čovječe, pa gdje god izađeš nastane ludilo..."

Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 2 Petar Cikač 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +21 Aleksandra Prijović - 8 Galerija

Aleksandri Prijovć na trećem koncertu u Varaždinu gostovali su Dejan Kostić, MC Stojan i Andreana Čekić.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović već je dulje vrijeme na turneji "Od istoka do zapada", a sada je uspješno odradila i treći koncert zaredom u Areni Varaždin, 

"Prije svega, želim vam se zahvaliti što ste i večeras ovdje i što sam imala tu sreću da pjevam tri večeri za vas. Ja se nadam da ćemo za kraj napraviti najbolju žurku, što vi kažete?", upitala je svoje obožavatelje na početku. 

Pogledaji ovo Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu Celebrity Gošća na koncertu Aleksandre Prijović podijelila posebne uspomene koje je vežu uz Varaždin: "Ovo nitko nije znao"

Poznato je da Prijović izdvaja veliki novac za svoje modne kombinacije tijekom konerta, a ovoga puta za treći koncert u Varaždinu odlučila se za crni seksi outfit. 

"Ako netko sjedi, neka ustane. Večeras radimo najveću zabavu. Neka nas čuje cijeli Varaždin", poručila je obožavateljima. 

Ocijenite Prijin outfit.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica je izvodila svoje najveće hitove, a tijekom pjesme "Ludnica" bilo je posebno emotivno kada joj se na pozornici pridružio Dejan Kostić s kojim je snimila taj duet i koji joj je napisao brojne hitove u karijeri.

Poslije njega, Aleksandri se na pozornici pridružio MC Stojan koji je zajedno s njom izveo njihov duet "Šta bi". 

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Prijović na pozornicu izvela svoju najslađu obožavateljicu, a pridružio joj se i duo koji je atmosferu doveo do usijanja!

"Čovječe, pa gdje god izađeš, kakvo ludilo nastaje… Samo ću reći da je ova pjesma meni mnogo značila u karijeri, u tom trenutku i meni je velika želja bila da radim u klubovima, a on me pozvao i snimili smo ovaj duet i onda smo radili zajedno", ispričala je Aleksandra.

"Što da ti kažem, jako mi je drago što je postala najveća zvijezda bez lažne skromnosti, hvala ti od srca, voli te prijatelj uvijek", rekao je Stojan.

Prijović je na sinoćnji koncert dovela čak tri gosta, pa je tako na scenu izašla i Andreana Čekić.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović u Varaždinu Celebrity Emotivna Prijović se usred koncerta u Varaždinu s pozornice obratila svom suprugu: "Vidiš li Filipe, kako ovdje..."

"Ovu ženu znam od 13. godine i moram reći da se ovakav talent rijetko viđa. Želim joj sve kao i sebi, da diljem regije radi koncerte jer ona to zaslužuje - rekla je Aleksandra za Andreanu.

Nakon više od dva i pol sata spektakla, Aleksandra se spustila među publiku i svoju obitelj.

Mama možemo li ti i ja zajedno zapjevati, hajde malo da promijenimo planove. Aleksandra i majka Borka zajedno su zapjevale hit Psiho, a publika je iznenađenje dočekala s oduševljenjem.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Koliko Prijović izdvaja za skupocjeni nakit na turneji? Samo od cifre narukvice na njezinoj ruci vam se može zavrtjeti u glavi!

"Je li može najveći aplauz za najbolju mamu na svijetu? Mama, volim te", poručila je Aleksandra.

Podsjetimo, na drugom koncertu u Varaždinu ALeksandrini gosti bili su Đole i Vesna Đogani, koji su atmosferu doveli do usijanja, a Vesna podijelila posebne uspomene koje je vežu uz Varaždin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 4 Dominik i Helena Livaković +25 Helena Livaković Celebrity Helena Livaković sa sinčićem u naručju bodrila supruga Dominika pa podijelila predivnu obiteljsku fotografiju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Pripreme za Eurosong - 3 Celebrity Video prve probe Baby Lasagne raspametio je eurovizijske obožavatelje, opet se izdvojio i kao glavni favorit za pobjedu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene