Nerazdvojni!

Naša glazbena diva sa suprugom podijelila romantičan trenutak na pozornici, već 36 godina sve rade zajedno, a ljubav još cvjeta!

Zorica Kondža Zorica Kondža Tomislav Kristo/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zorica Kondža Zorica Kondža Zorica Kondža i suprug Joško Banov Zorica Kondža Zorica Kondža Zorica Kondža Zorica Kondža Zorica Kondža Zorica Kondža i suprug Joško Banov Zorica Kondža i suprug Joško Banov +19 Zorica Kondža i suprug Joško Banov Galerija

Zorica Kondža je tijekom koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski zagrlila supruga Joška Banova, koji je svirao klavijature.

Naša glazbena diva Zorica Kondža održala je koncert u dvorani Vatroslav Lisinski.

Na koncertu je doslovno zablistala u crvenoj haljini posutoj šljokicama, a uz Zoricu je nastupila skupina vrhunskih glazbenika pod vodstvom maestra Joška Banova, supruga pjevačice i autora većine njezinih pjesama.

Iako žive i rade zajedno, ljubav među njima još cvjeta, što su potvrdili i zaljubljenim pogledima tijekom koncerta te zagrljajem na pozornici, koji su zabilježili fotografi.

Zorica i Joško upoznali su se 1985. godine, dok je ona snimala pjesmu "Pokora", nakon čega su nastavili surađivati i družiti se, a brzo se među njima rodila ljubav i vjenčali isu se dvije godine kasnije.

Ove godine proslavili su 36. godišnjicu braka, a Zorica je u In Magazinu priznala da se tu i tamo porječkaju oko glazbe.

"Mi zaista razgovaramo o tome, ja poštujem njegovo znanje i on moje", otkrila je.

Ono što je Zorica često naglašavala kao vrline koje su je privukle suprugu su njegova kreativnost, duhovitost i smisao za umjetnost.

Zorica i Joško ponosni su roditelji trojice sinova, a ove godine dobili su i prvo unuče.

Njihov najstariji sin Toni, koji je krenuo je roditeljskim stopama, pa tako snima spotove, svira bubnjeve, a često nastupa i s mamom, sa suprugom Anari dobio je kćer. Unučici se, nakon života s četiri muškarca, posebno obradovala baka Zorica.

Srednji sin Ivan također je krenuo stopama svojih poznatih roditelja te je završio glazbenu akademiju, a najmlađi Luka također pokazuje interes za glazbu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 1 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 2 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 3 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 4 +18 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 5 Celebrity U povijesti Supertalenta ovo se nikad nije dogodilo: ''Mi smo svi ovdje u velikom problemu, ja nikad nisam nikoga ovako čula...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 1 Vanja Horvat Zoran i Vanja Mamić In Magazin: Vanja Horvat - 2 +16 In Magazin: Vanja Horvat - 4 Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića došla je podržati poznatu prijateljicu, ali način na koji je kombinirala svoju odjeću bio je veća atrakcija

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene