Uvijek zanosna

Jedna od najseksi Hrvatica proslavila je 38. rođendan: Sjećate li se kako je prije izgledala?

Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari: Foto: Instagram Žanamari (FOTO: Instagram) +2 Žanamari (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Žanamari Perčić proslavila je 38. rođendan. Sjećate li se kako je izgledala na početku karijere?

Danas ju smatraju najseksi Hrvaticom, a dobila je i nadimak "The Body" hrvatske glazbene scene. Seksi Žanamari Perčić sate provodi u teretani ne bi li izgledala neodoljivo, a s obzirom na to da je nedavno navršila 38. godina, mi smo se odlučili prisjetiti kako je nekad izgledala. 

Bujne obline i raskošan glas glavni su aduti ove pjevačice koja je karijeru započela u reality showu "Hrvatski idol" prije 15 godina. Te davne 2004. Žanamari je odnijela pobjedu u showu te se plasirala na hrvatsku estradu kao najveća mlada glazbena nada. Slatki obrazi i lijepo tijelo učinili su od ove pjevačice pravu zvijezdu, a ona taj status nosi sve do danas. 

Žanamari se na Instagramu pohvalila proslavom svog rođendana, a pažnju je na rođendanskoj fotografiji plijenila u uskoj bijeloj haljinici dubokog dekoltea. Ako pogledate fotografije ove lijepe dame s početaka njezine karijere, vidjet ćete koliko se ona zapravo promijenila.

 "Ovo kad sletiš na vlastiti surprise party. Lijepo je biti kod kuće", napisala je uz fotke.

Utegnutije tijelo te veći naglasak na seksipilu ono su što najviše razlikuje današnju Žanamari od one nekdašnje. 

Nakon pobjede na Hrvatskom idolu tripu zaredom je nastupila na Dori, a 2005. je izdala svoj prvi album pod nazivom "Žanamari".

2009. osnovala je sastav "J'Animals", a tijekom suradnje s njima je upoznala svog supruga Maria Perčića koji je 2013. došao na mjesto basista. Njih dvoje su ubrzo zatim započeli vezu.

Žana je u jednom intervjuu otkrila kako se tijekom gostovanja u radijskoj emisiji izjasnila da bi voljela dobiti prsten, a Mario je to čuo i zaprosio je dva mjeseca kasnije. Danas je lijepa Žanamari i majka, no uz sve svoje obiteljske obaveze stigne svakodnevno ugurati u raspored i teretanu, kao i koncerte za brojne obožavatelje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Ono kad sletiš direktno na vlastiti #surprise #bdayparty 🤩 Nice to be home 🖤 #crew

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)


1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +6 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene