potaknula dodatna šuškanja

Žanamari se prisjetila događaja iz 2023., a nešto vezano za njezin brak svima je posebno zapelo za oko!

Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 4 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 Žanamari i Mario Perčić - 9 Žanamari i Mario Perčić - 10 Žanamari i Mario Perčić - 11 +23 Žanamari i Mario Perčić - 12 Galerija

Žanamari Perčić podijelila je videozapis u kojem se osvrnula na svoju 2023. godinu, ali u njemu nije bilo njenog supruga Marija Perčića.

Žanamari Perčić objavila je novi videozapis na svojem Instagramu u kojem se osvrnula na svoju 2023. godinu.

Pjevačica je pokazala koliko se dobro provela u prošloj godini, ali ni na jednoj snimci na vidiku nije bilo njezina supruga Marija Perčića.

"Sve u svemu nije bila loša godina, osim drame i kaosa… ali sam se bome izborila za svoje dobre trenutke. Živjeli za još 365 toplih i uspješnih dana", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Podsjetimo, još u srpnju krenule su glasine o bračnim problemima između Žanamari i njezina supruga Marija Perčića. Sada je on ponovno potaknuo priče kada je na svojem Instagram storiju objavio novu pjesmu svoje supruge naziva "Krugovi", a pozornost je opet privukao znakoviti tekst, koji glasi: " Ma zar vam nije jasno da ne želim to, pod kim ja vrištim glasno, s kime gubim tlo pod nogama, to je moja stvar."
Njegovu objavu podijelila je i Žanamari uz komentar: "Hahaha, lijepo".

Prvi puta povod za priče dala je Žanamari kada je sa svojeg profila na Instagramu u srpnju obrisala sve fotografije sa suprugom.

"Ja nisam mogla vjerovat kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam šta za reći – imam ja mnogo toga za reći, ali nemam volje za negativnu energiju pa radije ću ja malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot je svojevrstan odgovor – dobar tim jednom, dobar tim zauvijek", izjavila je tada Žanamari za IN Magazin.

Par je inače spojila poslovna suradnja, a vezu su započeli 2013. godine. Nakon samo tri tjedna već su se zaručili, a 2014. godine i vjenčali i godinu dana kasnije postali roditelji djevojčice Gabrijele.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Walsh i Andrew Nixon - 1 Kate Walsh i Andrew Nixon - 3 Kate Walsh i Andrew Nixon - 2 Kate Walsh i Andrew Nixon - 4 +18 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 6 Celebrity Zvijezda obožavane serije u 57. godini mami uzdahe svojom pojavom, dok se ne odvaja od muškarca koji joj je skroz promijenio život!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dundović - 1 Laura Dundović - 2 Laura Dundović - 4 Laura Dundović - 5 +21 Laura Dundović - 6 Celebrity Lijepa Australka hrvatskih korijena pokazala čari u sićušnom badiću, često ističe koliko je ponosna na svoje korijene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene