"Sanjam svoje snove"

Žanamari u sportskoj haljini pažnju privukla jednim neobičnim detaljem: "Najbolji model"

Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +19 Žanamari Perčić - 3 Galerija

Žanamari Perčić nakon šuškanja o nesuglasicama u braku, objavila novu zavodljivu fotografiju i oduševila pratitelje.

Pjevačica Žanamari Perčić redovno svoje pratitelje časti novim zavodljivim fotografijama, a ovog puta kombinirala je seksi i sportski stil.

Pozirala je naslonjena na drvo u sivoj haljini na koju je kombinirala crvene baršunaste visoke čizme.

U prvom planu bile su njezine bujne grudi koje je istaknula neobičnim crvenim detaljem.

"Sanjam svoje snove", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Najbolji model", poručila je pjevačica Neda Parmać.

"Okej, ovo je sljedeći level", "Predivna", "Preslatka si u ovom outfitu", "Prelijepa kraljica", glasili su neki od komentara.

Podsjetimo, još u srpnju krenule su glasine o bračnim problemima između Žanemari i njezinog supruga Marija Perčića. Sada je on ponovno potaknuo priče kada je na svom Instagram storiju objavio novu pjesmu svoje supruge naziva "Krugovi", a pozornost je opet privukao znakoviti tekst, koji glasi: " Ma zar vam nije jasno da ne želim to, pod kim ja vrištim glasno, s kime gubim tlo pod nogama, to je moja stvar."

Njegovu objavu podijelila je i Žanamari, uz komentar: "Hahaha, lijepo".

Prvi puta povod za priče dala je Žanamari kada je sa svojeg profila na Instagramu u srpnju obrisala sve fotografije sa suprugom.

"Ja nisam mogla vjerovat kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti ali moja šutnja ne znači da nemam šta za reći – imam ja mnogo toga za reći ali nemam volje za negativnu energiju pa radije ću ja malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot je svojevrstan odgovor – dobar tim jednom dobar tim zauvijek", izjavila je tada Žanamari za IN Magazin.

Par je inače spojila poslovna suradnja, a vezu su započeli 2013. godine. Nakon samo tri tjedna su se već zaručili, a 2014. godine i vjenčali i godinu dana kasnije postali roditelji djevojčice Gabrijele.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 +6 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Celebrity Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene