"Ne mogu te prestati gledati"

Žanamari pozirala u topiću koji joj je jedva sakrio grudi, javile joj se i poznate Hrvatice: "Kako itko uspije trenirati pored tebe?"

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić +19 Žanamari Perčić - 2 Galerija

Žanamari Perčić javila se iz teretane pa objavila fotografiju u minijaturnom topiću u kojem vježba.

Pjevačica i influencerica Žanamari Perčić dobro je poznata po svom zdravom načinu življenja i redovitim odlascima u teretanu, u kojoj održava top-formu, a iz koje se sada javila u seksepilnom izdanju.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

41-godišnja Žanamari pozirala je u topiću koji joj je jedva prekrio grudi i uskim kratkim hlačicama pa raspametila svoje brojne obožavatelje.

"Ovo tijelo žudi za uskom glamuroznom haljinom i pravom zabavom", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Kako itko uspije trenirati pored tebe", javila joj se u komentarima kolegica Neda Permać, a Pamela Ramljak pohvalila ju je za disciplinu.

"Volim te", "Prekrasna si", "Izgledaš nevjerojatno", "Predivna kraljica", "Ne mogu te prestati gledati", "Super Žana", "Najglamouroznija i u teretani", "Sviđa mi se taj outfit", poručili su joj i obožavatelji.

Žanamari je povodom nedavnog obilježavanja podrške žrtvama seksualnog nasilja progovorila o zlostavljanju koje je ona doživjela.

"Žrtva nije krivac. Danas oblačimo hlače, i to traperice za podršku svim žrtvama seksualnog nasilja, kojima se često ne vjeruje i optužuje ih se da izazivaju i da su to 'same tražile'. Ne znači NE, i ne postoji opravdanje za nasilje! I sama sam u životu doživjela agresivan pristup od muškarca koji je doslovno završio tako da sam ga u obrani tukla nogama i rukama i pobjegla. Čak i iz tog grada. Neke osobe u takvom momentu ne uspiju nadjačati nasilnika, mentalno zablokiraju, a poslije čitav život snose posljedice i stigmu, dok osobe koje su im to uradile šetaju ponosno okolo bez imalo savjesti i osjećaja krivnje. Nemojmo biti takvo društvo u kojem je to OK", poručila je Žanamari.

"Bravo i predivna si", "Kraljica", "Tako je ", "Dobro napisano", poručili su joj tada pratitelji u komentarima.

Žanamari na Instagramu ima 199 tisuća vjernih pratitelja, među kojima su i brojni stranci, te svakodnevno objavljuje izazovne fotografije iz teretane ili u elegantnim izdanjima, u kojima svoje obožavatelje ostavlja bez teksta. Jedan od pratitelja napisao joj je nedavno kako je bio uvjeren da ona ima 27, 28 godina, iako joj je 41, a ona se samo našalila kako joj više od toga ni ne treba. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 +25 Jasmin Stavros - 3 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene