Užarila plažu

Maleni trokutići bikinija jedva su obuzdali obline najneobičnije ljepotice svijeta od koje zastaje dah

Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) +0 Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Galerija

Winnie Harlow, najneobičnija manekenka na svijetu, u Miamiju je pokazala sve svoje draži.

Winnie Harlow, čije je pravo ime Chantelle Brown-Young, danas je uspješan model, a javnost ju je upoznala još 2014. godine u showu ''America's Next Top Model''.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Dvije mica mace ili? Samo Nives može objaviti ovakav golišavi video uz provokativan opis, ali razmjena komentara s Indirom još je bolja!

Danas joj brojne poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo tako. Jedan od razloga bio je i taj što Winnie boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

No unatoč tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekirveno bijelim mrljama, ova 25-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama.

Blagdanski period ove je zime Winnie odlučila provesti na suncu Miamiju, gdje su je paparazzi uhvatili kako se sunča i pozira na plaži. Ljepotica je na sebi imala samo maleni bež bikini koji joj je savršeno istaknuo grudi i vitko tijelo. Duga crna kosa slobodno joj je padala niz tijelo, pa je Winnie izgledala kao prava božica ljepote i ženstvenosti. 

Iako definitivno odudara od prosječne manekenke, upravo ju je njezina posebnost učinila jednom od najprepoznatljivijih modela današnjice. Kada vidite koliko je lijepa na ovim fotografijama, odmah će vam biti jasno zašto je tako. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A very Caribbean Carnival New Year 😍🇯🇲 #STYLEDBYGERSH 🥂❤️

Objavu dijeli ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow)

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene