Bez srama

Velika zavodnica nogometaša skinula sve sa sebe pa otkrila atribute kojima serijski osvaja

Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) +0 Wanda Nara (Foto: Instagram) Galerija

Wanda Icardi na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je potopuno gola.

Slavna zavodnica nogometaša, senzualna Wanda Icardi objavila je svoju najprovokativniju fotku do sada. Lijepa plavuša odlučila je skinuti baš sve sa sebe i fanovima otkriti pogled na svoje prekrasno tijelo, kojemu nisu odoljeli ni neki vrhunski sportaši. 

Jedna od najživopisnijih žena u nogometu te supruga i menadžerica Maura Icardija, koja je i kumovala posudbi argentinske zvijezde u PSG, skinula se za jedan francuski magazin, a fotografije je podijelila sa svojih 5,6 milijuna pratitelja na Instagramu. Za dvije fotografije koje je objavila Wanda je dobila više od 420 tisuća lajkova te brojne komplimente na račun izgleda.

Fotografije možete pogledati na njezinu profilu na Instagramu.

Wanda je slavu stekla ljubavnim avanturama sa nogometašima. Naime, plavokosa ljepotica bujnih grudi se udala za Maxija Lopeza 2008. godine, no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Otkrivena je njezina strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem, koji je s Wandom mjesecima ljubovao prijatelju iza leđa.

Razvoj te skandalozne priče jednostavan je - Icardi i Lopez bili su veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela seksi Wanda. Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla odoljeti požudi pa se prepustila u Icardijeve ruke, Lopez je sve saznao i došlo je do brze i gorke rastave.

Wanda se zatim udala za Icardija, s kojim je i danas u sretnom braku, a iako se on trenutačno preselio u Pariz dok je ona još uvijek u Italiji, par djeluje presretno zajedno, a Wanda svog supruga redovito posjećuje u Gradu Ljubavi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump (Foto: Profimedia) Ivanka Trump (Foto: AFP) Ivanka Trump (Foto: AFP) Donald i Ivanka Trump (Foto: AFP) - 2 +4 Donald i Ivanka Trump (Foto: AFP) - 1 Celebrity Dolazak Ivanke Trump u UN zasjenila je pripijena košulja iz koje je provirilo nešto što nije trebalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene