i to se događa!

Naša glumačka diva zbog uloge preljubnice dobivala je zanimljive poruke: "Ponekad moraš nekome objasniti da je to samo gluma"

Vlasta Ramljak Vlasta Ramljak Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlasta Ramljak - 1 Vlasta Ramljak - 4 Vlasta Ramljak - 2 Vlasta Ramljak - 6 Vlasta Ramljak - 3 Vlasta Ramljak - 5 Vlasta Ramljak - 7 Vlasta Ramljak (Foto: Nova TV) Vlasta Ramljak (Foto: Dnevnik.hr) Vlasta Ramljak (Foto: Nova TV) +1 Vlasta Ramljak Galerija

Vlasta Ramljak pridružuje se ekipi serije "Kumovi" u kojoj će utjeloviti Danicu, a za DNEVNIK.HR ispričala je kakva je atmosfera na setu, kome se od kolega posebno obradovala te se prisjetila i nekih prošlih uloga koje su je obilježile.

Junacima hit dramske serije "Kumovi" pridružuje se naša proslavljena glumica Vlasta Ramljak.

Pogledaj i ovo Olga Pakalović snimljena u izlasku Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

Vlasta će u seriji Nove TV utjeloviti lik bivše sutkinje Danice koja će od četvrtka 12. svibnja donijeti dodatne zaplete u Zaglave.

"Neizmjerno me obradovao poziv u seriju Kumovi. Kumovi su odlična priča s elementima dramskog i komičnog. Plejada sjajnih glumaca i time je moja sreća veća", kazala je Vlasta Ramljak za DNEVNIK.HR.

S Danicom koju glumi pronalazi i neke sličnosti.

"Ne znam koliko sam slična liku Danice koju igram, što se tiče njene profesije, ali kao osoba sigurno jesam. Veseli me igrati pozitivnu osobu (ovog puta). Zapravo nije mi ništa bilo teško, kada nešto radiš s veseljem, onda je sve lako", govori glumica.

S nekim od kolega iz serije Vlasta je već imala priliku raditi, a evo koga je izdvojila.

"Obradovala sam se igri sa svojim dragim kolegama; Barbara, Ecija, Momo, s kojima sam već igrala, svima onima s kojima nisam do sada igrala, a posebno Milanu Štrjiću koji je moj direktni partner i veliki glumac", kaže glumica.

U seriji glume i neki njezini bivši studenti za koje ima i sjajan savjet.

"Veselje je gledati nova mlada lica, mlade glumce. Još više me veseli što su neki od njih moji bivši studenti, Petra; Domagoj. Savjet, neka rade kao do sada i neka čvrsto stoje na svoje dvije noge. Neka ostanu ono sto jesu, talentirani i marljivi mladi ljudi", poručuje Vlasta.

Otkrila nam je i kakva je atmosfera na snimanju serije.

"Atmosfera je sjajna, što kod glumaca, što kod svih onih dragih ljudi, garderoba, šminka, tehnika, redatelji, skript i svi ostali bez kojih ne bi bilo dobre serije. Svi zajedno činimo cjelinu", kaže i dodaje kako je još rani za anegdote, ali je sigurna da će ih i biti. "I komplimenti Novoj TV na visokoj profesionalnosti", istaknula je.

Vlastu smo dosad gledali u brojnim domaćim serijama, a jedan ju je lik posebno obilježio.

"Imala sam sreću da sam uvijek igrala jake, karakterne žene. Veliki izazov. Još uvijek me prati Julija iz serije "Drugo ime ljubavi" u taksiju, autobusu, na ulici. Drago mi je čuti komplimente i pitanje kako možete igrati tako zločestu, a privatno ste dobri. To je uistinu kompliment", govori.

S obožavateljima ima samo ugodna i pozitivna iskustva, no događale su joj se i neke zanimljivosti.

"Ljudima je drago kada vas zaustave, a vi razgovarate s njima. Ja uvijek imam vremena za svakoga. Lijepa riječ čuda čini. Ponekad moraš nekome objasniti da je to samo gluma. Kada sam igrala preljubnicu, javljale su mi se neke žene da mi kažu kako one imaju istu životnu situaciju i pitaju za savjet. Ili konstatiraju: onaj drugi ti je bolji. Uglavnom, svega ima", prisjetila se.

U zadnje dvije godine, kada je puno toga bilo zaustavljeno zbog koronavirusa, glumica je radila manje nego inače, a iako kaže da se odmorila, nada se kako se to neće ponoviti.

"Što se tiče korone, ne ponovilo se. Često sam se u onom periodu pitala što rade žene koje ne rade. Ja ne bih mogla, a da mi dan nije ispunjen. U kazalištu smo zapravo puno radili, imala sam nastavu sa svojim studentima. Odmorila sam se za sljedećih 10 godina", kazala nam je Vlasta.

Nove epizode hit serije "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka od 20.15!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene