Proslava za pamćenje

Mlađi sin Lepe Brene proslavio rođendan, zapjevala mu je i ona, a pazilo se na svaki detalj

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Viktor Živojinović - 3 Viktor Živojinović - 4 Viktor Živojinović - 2 Viktor Živojinović - 1 Lepa Brena, Boba Živojinović, Viktor Živojinović Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Viktor Živojinović - 6 Viktor Živojinović - 8 +20 Lepa Brena Galerija

Viktor Živojinović proslavio je 25. rođendan u Beogradu, a uz njega je na slavlju cijelo vrijeme bila i ponosna majka Lepa Brena.

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović proslavio je 25. rođendan u krugu obitelji i prijatelja, a proslavu je organizirao u jednom luksuznom lokalu odakle se društvenim mrežama proširila i snimka sa slavlja.

Pogledaj i ovo Lepa Brena sa sinovima - 2 Evo i zašto! Imena Breninih sinova dobro su poznata u regiji, ali u rodnom listu pišu se potpuno drugačije!

Na snimici se vidi i ponosna Brena kako mu emotivno pjeva jedan od svojih hitova "Ja nemam drugi dom", a bila je uz njega kada mu je stigla i torta na tri kata s prskalicama.

Video sa slavlja pogledajte OVDJE.

Osim Brene na slavlju su zapjevale Ana Bekuta i Aleksandra Prijović koje su dodatno zapalile atmosferu, prenosi Blic.

Lepa Brena je Viktora dobila u braku s Bobom Živojinovićem za kojeg se udala 1991. godine, a osim njega imaju i sina Stefana. 

Svoje sinove Lepa Brena neizmjerno voli, a upravo sa Stefanom prošla je najveći strah i patnju koju neki roditelj može doživjeti. Stefana su kao osmogodišnjeg dječaka oteli prije 22 godine ispred obiteljske kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu kad je otpratio majku do frizera koji se nalazio u susjedstvu. Potom se vratio kući po role, a dok je bio sam, otmičari su iskoristili situaciju i Breni priuštili niz neprospavanih noći.

Od Brene i Bobe otmičari su tražili otkupninu od dva i pol milijuna njemačkih maraka, a sve su javili u groznom pismu, koje je, između ostaloga, govorilo i da će Stefana pronaći mrtvog ako ne predaju novac.

Brena i njezin suprug otmicu nisu prijavili jer su se bojali za život djeteta, a ni dandanas ne zna se tko stoji iza otmice Stefana, iako se prošle godine šuškalo da je obitelj otkrila tko je kriv.

''Od toga dana za mene više ništa nije isto... Sve su otmice otkrivene, samo ne i ona mojega djeteta. Ali ja sam žena koja se više ničega ne boji. Naravno da imam osiguranje - to su profesionalni ljudi koji se ne vide, ali u svakom trenutku znaju što trebaju raditi'', rekla je iskreno jednom pjevačica za srpski Telegraf.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 2 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka objavila fotografije sina Viktora i kćeri Grete, preslatki prizor iz njihova doma sve je rastopio!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 5 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 3 +28 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović dokazala je da i prorezi mogu izgledati otmjeno te sve podsjetila na svoju manekensku figuru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene