tko tu laže?

Majka udovice legendarnog košarkaša njegovoj obitelji radi probleme, na vidjelo izlaze brojni detalji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka Vanesse Bryant tvrdi kako joj je Kobe obećao da će ju doživotno uzdržavati, a odlučila je protiv njegove obitelji podići i tužbu.

Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, 38-godišnja Vanessa, muku muči s vlastitom majkom nakon što je početkom prošle godine u tragičnoj helikopterskoj nesreći poginuo njezin suprug, skupa s njihovom kćeri Giannom.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Naime, Vanessina majka Sofia Laine podigla je tužbu protiv nasljednika Kobea Bryanta. Traži da ju uzdržavaju financijski do kraja života, jer kako tvrdi, popularni košarkaš joj je to obećao dok je bio živ. Njegova udovica sada traži od suda da odbaci tu tužbu.

Kobe i Vanessa su prema njezinim tvrdnjama bili na saslušanju kada je trebala dobiti financijsku podršku od svog bivšeg supruga i upravo na sudu su rekli da će ju oni uzdržavati. Sada Vanessa kaže suprotno. Tvrdi da su ona i Kobe njezinoj majci pomagali, no nikada se nisu obvezali da će ju doživotno uzdržavati.

Sofia je u prijavi istaknula kako su njezina kćer i Kobe prekršili američki zakon jer su je zaposlili kao dadilju, no nisu joj plaćali. Dodala je da nije imala pauzu, ali ni topli obrok. Vanessa Bryant je još krajem prošle godine sve opovrgnula. "Sofia nikada nije bila naš zaposlenik. Ona je baka koja je ponekad provodila vrijeme sa svojim unucima", napisala je Vanessa na Instagramu onda.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene