Charlotte je kći princeze Caroline od Monoka i unuka pokojne Grace Kelly, dok je njezin suprug Dimitri Rassam sin poznate francuske glumice Carole Bouquet.

Galerija Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) +6 Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia)

Monegaška princeza Charlotte Casiraghi i njezin izabranik, francuski producent Dimitri Rassam izrekli su sudbonosno da.

Vezani članci Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Fotografija koja dokazuje da lijepa princeza nije ostavila zaručnika 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje

Charlotte je kći princeze Caroline od Monoka i unuka pokojne Grace Kelly, dok je njezin novopečeni suprug sin poznate francuske glumice Carole Bouquet.

Par je potvrdio zaruke na glamuroznom Balu ruža 2018. godine, a zajedno su od kraja 2016. godine.

Također, roditelji su i 7-mjesečnog sina Balthazara, a civilno vjenčanje održano je u prinčevoj palači u Monaku, u kojoj se udala i njezina baka Grace Kelly za princa Rainera.

Lijepa mladenka taj je dan promijenila dvije haljine – jednu kratku i jednu večernju i glamurozniju, dok je mladoženja blistao najprije u plavom, a zatim u bijelom odijelu.

Ipak, u odnosu ovog para nisu baš uvijek cvjetale ruže.

Podsjetimo, glasine o prekidu javile su se svega 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina, a šuškalo se kako je princeza bila ta koja je htjela okončati njihov odnos. Charlotte i Dimitri upoznali su se u Parizu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s talijanskim redateljem Lambertom Sanfeliceom.

Charlotte je prvo dijete rodila 2013. godine, sina Raphaëla, čiji je otac njezin bivši dečko, komičar Gad Elmaleh.

U finalu "Plesa sa zvijezdama" nastala je ova hit-fotografija koja će vas nasmijati do suza Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +8 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju