što vi kažete

Plesači u tangama podigli prašinu! Pogledajte nastup Španjolske predstavnice koji je izazvao burnu raspravu

Nebulossa - 3 Nebulossa - 3 Jens Büttner/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nebulossa - 6 Nebulossa - 5 Nebulossa - 4 Nebulossa - 3 Nebulossa - 2 Nebulossa - 1 Nebulossa Nebulossa Nebulossa Nebulossa +2 Nebulossa Galerija

Pod rednim brojem 11 nastupila je španjolska predstavnica Nebulossa s pjesmom "Zorra", a pažnju su ukrali i njezini plesači.

Atmosfera na Eurosongu već je užarena, a španjolska predstavnica Nebulossa nastupila je 11. po redu s pjesmom "Zorra".

Zanimljiv dio nastupa svakako je bio scenski nastup, a pažnju su ukrala i dva plesača koji su vještim pokretima tijelo uvijali u latex čizmama i crnim tangama.

Ocijenite nastup predstavnice Španjolske.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Elektropop pjesma "Zorra" dospjela je na vrh glazbenih ljestvica u Španjolskoj, no i podijelila je javno mnijenje zbog naziva, s obzirom na to da se riječ može prevesti kao "lisica", ali se češće koristi u značenju "bludnica" ili "drolja".

Također, ranije su se se pojavili i napisida su Španjolci plagirali pjesmu Nede Ukraden "Bomba", s kojom se ona 2020. godine predstavila na Beoviziji, srpskom izboru za pjesmu Eurovizije.

O tome se oglasila i sama Neda, a što je rekla povodom spomenute situacije pogledajte OVDJE.

Više o drugoj polufinalnoj večeri pročitajte OVDJE. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna na druženju s fanovima Celebrity Gomila fanova s hrvatskim zastavama dočekala Baby Lasagnu, pjevali su pjesmu koja je ujedinila sve Hrvate!

Pogledaji ovo Praćenje prve polufinalne večeri na Zagrebačkom velesajmu - 6 Celebrity Nakon Zagreba, i Split najavio javno gledanje Eurosonga: ''Dođite svi, podržimo našeg Baby Lasagnu''

Pogledaji ovo Ples Rim Tim Tagi Dim u Zagrebu - 1 Celebrity ''Rim Tim Tagi Dim'' opet će se zaplesati diljem Hrvatske: ''Nek' cijela država na tri minute!''

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna fanovima odgovarao na pitanja iz privatnog života: ''Na sceni sam Baby Lasagna, privatno sam Marko''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pa kakvo ludilo! Lasagni opet porasle šanse na kladionicama, ovakve brojke nisu imali ni nekadašnji pobjednici Eurosonga!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pa kakvo ludilo! Lasagni opet porasle šanse na kladionicama, ovakve brojke nisu imali ni nekadašnji pobjednici Eurosonga!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene