otvorio dušu

Baby Lasagna fanovima odgovarao na pitanja iz privatnog života: ''Na sceni sam Baby Lasagna, privatno sam Marko''

Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 3 Livio Andrijic / CROPIX 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna na druženju s fanovima - 9 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 8 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 7 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 6 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 5 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 4 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 3 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 2 +24 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 1 Galerija

Gomila fanova dočekala je Baby Lasagnu pjevajući "Rim Tim Tagi Dim" na krovu velikog šoping centra u Malmöu, on im je odgovarao na razna pitanja.

Gomila fanova dočekala je Baby Lasagnu pjevajući "Rim Tim Tagi Dim" na krovu velikog šoping centra u Malmöu gdje je naš eurovizijski predstavnik došao na druženje s publikom.

Događa je u organizaciji utjecajnog eurovizijskog portala Wiwibloggs, a Lasagna je odgovarao i na pitanja okupljenih.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pa kakvo ludilo! Lasagni opet porasle šanse na kladionicama, ovakve brojke nisu imali ni nekadašnji pobjednici Eurosonga!

Charlieja iz Liverpoola interesiralo je tko čuva Markove mačke dok je on na Eurosongu, pa je rekao da su Stipe, Branka i Gertruda kod bake njegove zaručnice Elizabete, prenosi Jutarnji

Baby Lasagna otkrio je i kako mu samo putovanje do Švedske nije lako palo zbog straha od letenja.

Pogledaji ovo Nemo Mettler Zanimljivosti Tko će od preostalih kandidata u finale Eurosonga? Recite nam u anketi što mislite!

Glazbenik je također ispričao kako je on ''small town boy'' te da se ne bi volio preseliti u veći grad, ali i da mu je od pizza, koje voli više nego lazanje, najdraža mu je margarita.

''Na sceni sam Baby Lasagna, privatno sam Marko. Nas se dvojica razlikujemo. Baby je ekstrovert, prepun energije, Marko sve to nije'', dodao je pjevač.

Pogledaji ovo Angelina Mango - 2 Celebrity U subotu će biti teška borba! Baby Lasagna u finalu će se susresti s najvećim konkurentima, no ima tu i nekih iznenađenja!

Na Eurosong pozornici ponovno ćemo ga gledati u subotu, 11. svibnja.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Stanje na kladionicama na dan drugog polufinala Eurosonga 2024. Nemo - 5 Nemo - 8 Nemo - 9 +16 Nemo - 10 Celebrity Večeras nastupa Lasagnina najveća konkurencija, imaju li Hrvati razloga za strah?

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +16 Baby Lasagna Celebrity Ovako švedski mediji pišu o Baby Lasagni: ''Šlagerizirani Rammstein za ljubitelje mačaka, ali simpatičan...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene