KOJA VAM JE LJEPŠA?

Zvijezde pokazale svoje trudničke trbuščiće

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnoge poznate face s ponosom su otkrile svoje trudničke trbuščiće, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je slađa.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Kao prije 20 godina! Bivša pop ikona bila je ponosna na svoje bujne obline, no sad se pohvalila nikad užim strukom i drastičnom transformacijom!

 

Glazbena diva Christina Aguilera (33) očekuje prvo dijete sa svojim zaručnikom Mattom Rutlerom. Već znamo da je curica, a Xtina izgleda bolje nego ikad.

 

Poznata pjevačica i bivša članica popularne grupe Destiny's Child, Kelly Rowland nosi prvo dijete, a ponosni tata je Tim Witherspoon. 33-godišnja mama marljivo vježba i već kupuje stvari za svog mališana. Sudeći prema mini verziji popularnih "air jordan" tenisica, bebica će biti budući košarkaš.

 

TV starleta i članica moćnog klana Kardashian, 35-godišnja Kourtney, po treći put će postati mama, a sretni tata je njena dugogodišnja ljubav Scott Disick. Skačući u bazen u bikiniju, Kourtney je pokazala svoju zavidnu liniju, ali i mali slatki trbušćić.

 

Svoje prvo dijete s partnerom Vladimirom Kličkom očekuje i glumica Hayden Panettiere, koja nije sretna fotografijama koje paparazzi objavljuju dok je u drugom stanju.

Majka će uskoro postati i glumica Rachel Bilson koja je odlučila trudnoću provesti mirno - prvo je s dečkom, također glumcem Haydenom Christensenom bila na godišnjem odmoru, a sada dane provodi u šetnji.

Poznatija kao bivša djevojka Georgea Clooneya, glumica i manekenka Stacey Keibler (34) je, iako trudna, u sjajnoj formi, što djelomično može zahvaliti svojoj prošloj sportskoj karijeri profesionalne hrvačice. Sigurni smo da je njen suprug Jared Pobre jako uzbuđen i ponosan.

Zvijezda MTV reality showa MTV Jersey Shore, 26-godišnja Snooki također je trudna, a očekuje svoje drugo dijete. Nakon sina, sada na svijet stiže djevojčica, a njen zaručnik Jionni LaValle dopustio joj je da na svom instagram profilu objavi i ultrazvučni snimak nerođenog djeteta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene