Samo je peglala i peglala

Natukla toliki dug na kartici da mora na sud!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nevolja nevolju privlači, reklo bi se. Natukla je ona toliko duga na kartici da će se naći na sudu.

Kad nema problema sa nevjernim suprugom, onda ima s dugovima. Tori Spelling, koja se proslavila ulogom Donne u Beverly Hillsu, nikako da dođe na zelenu granu. Glumica ima problema u kakvima se i većina Hrvatica kad tad našla.

Pogledaj i ovo Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Slava kratkog vijeka Proslavila se kao slatkica Donna u ''Beverly Hillsu'', kasnije nije ostvarila nijednu značajnu ulogu, evo gdje je danas

Naime, nabila je toliki dug na kartici da je dobila poziv na sud. Rate nije plaćala od prošlog ljeta pa je trenutno dužna tek nešto manje od 38 tisuća dolara. Već neko vrijeme karticu ne može ni koristiti jer su joj je uslijed dugova blokirali. Budući da je Tori doživjela financijski krah, sada joj pomaže majka Candy, pogotovo stoga što glumica ima četvero djece.

Njezin otac, pokojni medijski mogul Aaron Spelling umro je 2006. godine. Od njegovog silnog bogatstva koje se procjenjivalo na 500 milijuna dolara, dobila je tek 800 tisuća dolara. Naravno, odavno je Tori to potrošila, a na grbači su joj brojna djeca i suprug, koji odavno ništa novo nije snimio. Zauzvrat, još je i vara. Nije ni čudo što je žena karticu nemilo peglala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene