Evo o kome je riječ!

Tom Cruise obnovio je vezu s ljepoticom od koje se prošle godine razišao? Iznenada ga je došla podržati!

Tom Cruise Tom Cruise Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hayley Atwell Hayley Atwell Tom Cruise i Jennifer Connelly Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 2 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 3 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William +18 Kate Middleton i Tom Cruise Galerija

Ako je suditi prema napisima u stranim medijima, Tom Cruise obnovio je vezu s kolegicom Hayley Atwell.

Tom Cruise glumac je o kojem se ovih dana posebno puno piše i to sve zbog promocije nastavka kultnog filma ''Top Gun''.

Pogledaj i ovo showbuzz činilo se da su sretni Okončao je kratku romansu s 20 godina mlađom kolegicom, no pred njima je tek jako neugodan period

Glumac je posebno pažnju plijenio u Cannesu gdje je imao i zanimljiv susret s Kate Middleton i princom Williamom zbog čega su svi pogledi bili uprti u njih. No osim kad je film u pitanju, u fokusu je i ljubavni život Toma Cruisea. 

Kako piše The Sun, glumac je navodno obnovio svoju vezu s kolegicom Hayley Atwell koja je sve iznenadila svojim dolaskom u Cannes u četvrtak.

Naime, izvori tvrde da je Hayley u zadnjem trenutku odlučila da će prisustvovati ovom svečanom događaju, a da je to svakako dokaz toga koliko su ona i Tom opet bliski nakon što su se razišli prošle godine.

''Došla je da ga podrži. To je veliki korak za njih'', rekao je izvor.

Hayley je zablistala u zanimljivom crnom kompletu - topu koji je otkrio njezin trbuh i dugoj suknji s prorezom.

Tom je izrazio zadovoljstvo svojm povratkom na crveni tepih.

''Volim to što radim, uvijek sam uživao u tome što radim i sada uživam još više. Pogotovo nakon zadnjih godina, sama činjenica da sam na ovakvom jednom eventu je nevjerojatna'', zaključio je Tom.

Podsjetimo, Tomovu braku s Katie Holmes presudila je njegova kontroverzna scijentološka vjera zbog koje se ona iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu kćer Suri. Iako je svih ovih godina imao pravo viđati kćer 10 dana u mjesecu, Cruise navodno nije vidio Suri otkako se razveo od njezine majke, također zbog svoje vjere koja mu brani druženje s njom jer nije scijentologinja.

Prije braka s Holmes bio je oženjen i s Nicole Kidman. Par je bio u braku od 1990. do 2000. godine i zajedno su posvojili danas 27-godišnjeg sina Connora i 29-godišnju kćer Isabellu, a djeca su zbog Toma prihvatila vjerovanja scijentološke crkve i danas zbog toga ne razgovaraju sa svojom majkom.

Prva žena s kojom je bio u braku bila je također glumica Mimi Rogers, s kojom se vjenčao 1987. godine, a razveli su se tri godine kasnije. Navodno ga je ona uvela u scijentologiju te je on postao njezin veliki zagovornik.

Prije godinu dana kružile su glasine da se zabavlja s 38-godišnjom kolegicom Elisabeth Moss, no ona je to negirala.

Iza Hayley je veza s manekenom Evanom Jonesom, s kojim je prekinula 2015. godine, a nakon toga bila je u vezi s jednim britanskim liječnikom, no s njim je prekinula ranije ove godine.

 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 3 +1 Alessandra Ambrosio - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo s dva komadića šljokica neobičnog oblika, ovakvo nešto zbilja još nismo vidjeli!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +26 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene