Jeste li je prepoznali?

Evo tko su lijepe voditeljice Eurosonga 2024., jedna je od njih jako dobro poznato lice!

Malin Åkerman i Petra Mede - 3 Malin Åkerman i Petra Mede - 3 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Malin Åkerman i Petra Mede - 2 Malin Åkerman i Petra Mede - 3 Malin Åkerman i Petra Mede - 7 Malin Åkerman i Petra Mede - 8 Malin Åkerman i Petra Mede - 9 Malin Åkerman i Petra Mede - 10 Malin Åkerman i Petra Mede - 1 Malin Åkerman i Petra Mede - 4 Malin Åkerman i Petra Mede - 5 Malin Åkerman i Petra Mede - 6 +15 Malin Åkerman - 6 Galerija

Malin Åkerman i Petra Mede vodit će gledatelje Eurosonga kroz dvije polufinalne večeri i veliko finale.

Eurosong se godine odvija u švedskom gradu Malmöu pod sloganom "United By Music", a na kojem Hrvatsku predstavlja Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", koji ujedno slovi i kao jedan od glavnih favorita.

Veliko finale možete pratiti OVDJE.

Gledatelje kroz program vode holivudska zvijezda Malin Åkerman i švedska voditeljica Petra Mede, koja se već nekoliko puta našla u toj ulozi.

Malin je rođena u Stockholmu, a danas živi u Los Angelesu. Proslavila se ulogama u serijama kao što su "The Comeback", "Billions" i "Entourage", a glumila je i u filmovima "Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta", "Nevolje u raju", "Prisila na brak" i brojnim drugima. Osim toga je glumila i u švedskim filmovima, među njima i u mjuziklu "A Piece of My Heart".

Pogledaji ovo Eleni Foureira - 3 Celebrity Svi pričaju o prezgodnoj Cipranki koja je otvorila Eurosong, sjećate se pjesme i zaraznog ritma kojim je osvojila svijet?

Malin nije skrivala oduševljenje što će imati priliku voditi Eurosong.

"Ne mogu opisati svoje osjećaje. Vrlo sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvijek mi se sviđao Eurosong, biti dio ovog fantastičnog showa zajedno s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najsmješnijih žena koje sam ikad upoznala", rekla je za Eurovision.tv.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 3 Zanimljivosti Hrvati zbog Baby Lasagne iz ormara vade tabletiće, društvene mreže pune su fotografija čipke i mačaka: ''Napokon ova komoda dobila smisao''

Petri ovo neće biti prvi put da će voditi Eurosong jer je 2013. imala priliku prvi put stati na veliku scenu, ali onda je i 2016. godine ponovo uskočila u voditeljsku ulogu.

"Zamislite da ponovno dobijete priliku voditi Eurosong. To je tako nevjerojatna čast. Nakon što sam ga prvi put sama vodila, a zatim s divnim Månsom Zelmerlöwom uz sebe, sada se jako veselim suradnji s Malin. Ne poznajemo se otprije, ali smo se nekoliko puta srele i već me potpuno kupila. Bit će mi zadovoljstvo raditi s njom", istaknula je Petra.

Baby Lasagna trenutačno je na kladionicama prvi, a šanse mu danas stalno rastu.

1/59 >> Pogledaji ovu galeriju Silia Kapsis - 1 Silia Kapsis - 2 Silia Kapsis - 3 Teya Dora +54 Teya Dora Celebrity Poznati su prvi finalisti Eurosonga, među njima je i naš Baby Lasagna te srpska predstavnica Teya Dora!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Teya Dora Teya Dora Teya Dora, Eurosong 2024. Teya Dora, Eurosong 2024. +27 Teya Dora, Eurosong 2024. Celebrity Srpska predstavnica Teya Dora izvela je pjesmu ''Ramonda'' na eurovizijskoj pozornici, fanovi Eurosonga je vole, a što vi kažete?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene