poznati se opraštaju

Naša glumica dirljivim oproštajem od Lukasa Nole zatekla kolegicu koja je na ovaj način doznala tužnu vijest

Lukas Nola i Tihana Lazović Lukas Nola i Tihana Lazović Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lukas Nola i Tihana Lazović Bojana Gregorić Vejzović Lukas Nola Lukas i Barbara Nola - 3 Lukas Nola Lukas i Barbara Nola - 1 Lukas Nola Lukas i Barbara Nola - 2 Lukas Nola Lukas i Barbara Nola - 4 +9 Lukas Nola Galerija

Tihana Lazović oprostila se od Lukasa Nole dirljivm objavom na svojem profilu na Instagramu.

Od pokojnog Lukasa Nole na društvenim mrežama opraštaju se kolege i prijatelji, a posebno emotivan je oproštaj glumice Tihane Lazović.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović "Između dva doktora" Znate li tko je ova preslatka djevojčica? Često ju gledamo na malim ekranima, a sada je otkrila i tko su joj bitne figure s fotografije!

"Lukas. Dao si mi moju prvu ulogu na filmu. Ne bih bila osoba koja jesam da te nisam poznavala. Osjećam se počašćeno što sam imala priliku učiti od tebe. Volim te i mirno putuj , veliki care", napisala je Tihana uz njihovu zajedničku fotografiju, a svojom objavom je zatekla kolegicu koja je na ovaj način doznala tužnu vijest.

"Molim!? Ne..." u nevjerici je komentirala Daria Lorenzi. Na Tihaninu objavu je reagirala i Severina koja je zalijepila emotikon slomljenog srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

Od Lukasa se oprostila i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je u svojim pričama na Instagramu objavila njegovu crno-bijelu fotku sa slomljenim srcem.

"Strašno, čisti horor. Sućut Barbara Nola, djeci i obitelji na smrti Lukasa Nole",napisao je na svojem profil na Facebboku redatelj Dalibor Matanić 

U komentarima ispod Matanićeve objave izrazima sućuti pridružili su se Arijana Čulina, Jasna Bilušić, Senka Bulić, Siniša Popović, Arsen Oremović i brojni drugi.

Podsjetimo, Lukas je preminuo u 59. godini nakon duge i teške bolesti koja mu je dijagnosticirana 2014.

Bo je jedan od najperspektivnijih domaćih redatelja i scenarista i za svoj rad je višestruko nagrađen. Iza sebe je ostavio neutješne suprugu Barbaru i njihovo dvoje djece, sina Jakova i kći Maru.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 1 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 2 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 3 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 4 +22 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 5 Celebrity Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 +6 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Celebrity Evo zašto Lana Klingor Mihić žali što prije nije otišla iz Zagreba, a evo i čime se bavi u kasne večernje sate: "To više nitko ne radi!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene