potresni prizori

Tetiana Kundyk iz Supertalenta s obitelji pobjegla iz Ukrajine, iz razrušenog Kijeva javio se i Oleg Tatarynov: "Molim vas, zaustavite rat!"

Oleg Tatarynov - 5 Oleg Tatarynov - 5 Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 5 Oleg Tatarynov - 4 Tetiana Kundyk - 2 Oleg Tatarynov - 3 Tetiana Kundyk - 7 Oleg Tatarynov - 13 Tetiana Kundyk - 9 Oleg Tatarynov - 10 Tetiana Kundyk - 11 Oleg Tatarynov - 3 +11 Tetiana Kundyk - 17 Galerija

Tetiana Kundyk na Instagramu je otkrila da s obitelji bježi iz Ukrajine, a Oleg Tatarynov je podijelio potresne fotografije i snimke iz Kijeva.

Finalistica zadnje sezone showa Supertalent, Ukrajinka Tetiana Kundyk, s obitelji pobjegla iz Ukrajine.

Pogledaj i ovo Tetiana Kundyk - 10 Ovo morate vidjeti! Maju je opet izbezumila žena kojoj je već otvoreno rekla da je luda: "Kaj je ovo?! Ovo nije normalno!"

U pričama na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se sa sinčićem u naručju vozi u automobilu uz koju je napisala: "Bijeg".

"Nakon samo dva dana ratovanja osjećam se staro, ne mogu ni zamisliti kako je to boriti se godinama... Molim vas, zaustavite rat", poručila je uz još jednu fotku. Objavile je i video iz automobila kojim je upravljao njezin suprug uz koji je napisala: "Tiho i spokojno odlazimo".

Iz Kijeva javio se i Oleg Tatarynov kojeg smo također gledali u zadnjoj sezoni Supertalenta.

On je u svojim pričama objavio potresne snimke razrušenog grada, a napisao je i kako ruski vojnici ubijaju ukrajinske civile na ulicama.

"Prestanite", poručio je Oleg Rusima.

Tetianine i Olegove objave pogledajte u galeriji. 

Podsjetimo, Tetiana svojim je balansiranjem na žici oduševila žiri i gledatelje Supertalenta te je od Davora Bilmana dobila zlatni gumb, a bila je i jedna od tri superfinalistice.

Zgodni Oleg posebne simpatije izazvao je kod članice žirija Maje Šuput, zbog prezimena koje dijeli s njezinim mužem Nenadom Tatarinovim, a svojim akrobacijama u zraku je zasluženo dogurao do samog finala.

Pobjedu u showu je odnijela Anatacha Filimone.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Walme Alan Walme Alan Walme Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 4 +2 Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 6 Celebrity Upoznajte zgodnog brata naše najseksi plesačice, prvi put se natječu jedan protiv drugog, a on ima tužnu vijest za buduće obožavateljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene