''Nema dive do Tere!''

Tereza Kesovija napravila spektakl u Splitu: ''Kad biste samo znali koliko sam sanjala ovaj trenutak!''

Tereza Kesovija - 4 Tereza Kesovija - 4 Miroslav Lelas/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija - 3 Tereza Kesovija - 4 Tereza Kesovija - 5 Tereza Kesovija - 6 Tereza Kesovija - 7 Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija Tereza Kesovija - 12 +3 Tereza Kesovija - 11 Galerija

Tereza Kesovija u elegantnom izadnju i odličnom raspoloženju nastupila na Splitskom festivalu.

Glazbena diva Tereza Kesovija nastupala je na Splitskom festivalu gdje se pojavila u profinjenom izdanju i odličnom raspoloženju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Lukić - 4 Emotivni susret diva! Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otkrila zašto je Terezi zahvalna za cijeli život: ''Ona meni kaže pa to je ljepota od žene!''

Za tu prigodu izabrala je bijeli laneni kompletić, čiji je gornji dio sadržavao detalje cirkona koji su se posebno isticali. Crveni ruž naglasio je njezine usne i posebno privukao pažnju jer je podignuo cijelu modnu kombinaciju.

Tereza je na pozornicu nastupila nakon što su neke od njezinih pjesama otpjevali kolege glazbenici, a najavio ju je Jcques Houdek.

''Nema dive do Tere'', rekao je, a publika je ustala kako bi zapljeskala legendarnoj pjevačici.

''Kad biste samo znali koliko sam sanjala ovaj trenutak. Split nije grad u kojem sam rođena, ali kao da jesam'', rekla je emotivna pjevačica!

Publika je s njom veselo pjevala ''Nima Splita do Splita'', a posebno je dirljivo bilo kad je pjevala ''Moj galebe'' i poručila Oliveru i Runjiću da nikad neće biti zaboravljeni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela +25 Domenica Žuvela Zanimljivosti Hana Huljić pokazala s kim i kako provodi vrijeme pred sam porod: ''O kako ste predivne!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +29 Severina Vučković Celebrity Seve na binu stala u izdanju u kojem je u takvim prilikama inače ne viđamo, evo kako je to izgledalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene