nešto drugačije

Seve na binu stala u izdanju u kojem je u takvim prilikama inače ne viđamo, evo kako je to izgledalo!

Severina Vučković Severina Vučković Matko Begovic 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +23 Severina - 2 Galerija

Severina je nastupila na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode, a pažnju je privukao njen outfit.

Pjevačica Severina Vučković nastupala je u Vruji na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode na kojem se pojavila u potpuno prirodnom izdanju.

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

Naime, za ovu prigodu odabrala je kratke traper hlače i kratku bijelu majicu bez rukava te je kao ukras dodala dva modna dodatka: sunčane naočale i crnu šiltericu. Primijetili smo i kako Seve nije stavila pretjerano šminke već je samo lagano naglasila bež nijansom svoje usne.

Severina je u ovom stajlingu pokazala svoje vitke noge i zgodnu figuru, ali i preplanuli ten.

Na pozornici je jasno i glasno podržala sve organizatore ovog festivala:

"Ovo je bio poziv koji se ne odbija od onog malog Ragnara iz Piska", rekla je na početku aludirajući na Borisa Dežulovića koji ju je pozvao da nastupi na festivalu.

Također, izjavila je i kako se već deset godina i sama bori s hrvatskim institucijama:

"Došla sam po besplatnu psihijatrijsku pomoć. Sve je isto, u socijali i nekretninama".

"Svugdje je sve isto. Puno je tužnije kad nam prodaju dicu nego kamen. Ili more. Ne zna se šta je gore", dodala je pjevačica za kraj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela +25 Domenica Žuvela Zanimljivosti Hana Huljić pokazala s kim i kako provodi vrijeme pred sam porod: ''O kako ste predivne!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal +6 Ivana Nadal Zanimljivosti Argentinska zvijezda iznenadila objavom potpuno gole fotografije na društvenim mrežama: ''Ako želite vidjeti više...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene