pričala je o njoj

Bivša djevojka Brune Petkovića pokazala baku, koja je domaćoj javnosti jako dobro poznata

Tea Slavica - 13 Tea Slavica - 13 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica - 9 Tea Slavica - 16 Tea Slavica - 15 Tea Slavica - 14 Tea Slavica - 12 Tea Slavica - 11 Tea Slavica - 10 Tea Slavica - 8 Tea Slavica - 7 Tea Slavica - 6 +17 Tea Slavica - 5 Galerija

Tea Slavica na Instagramu je pokazala svoju baku, koja je dobro poznata domaćoj javnosti, dvije dame uživale su u slobodnom poslijepodnevu.

Hrvatska manekenka i bivša prva pratilja Miss Universe Tea Slavica pokazala je na Instagramu baku, čije je ime također otprije poznato hrvatskoj javnosti. Naime, mlada Tea unuka je Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih žena poduzetnica u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Tea Slavica (Foto: Instagram) Prisno druženje Friško slobodan Bruno Petković koketirao s Donnom Vekić u centru Zagreba: Imamo li novi par?

"Vrijeme je za aperol spritz s bakom", napisala je Tea u opisu fotografije na kojoj njezina baka pozira na zagrebačkoj špici.

A baka Zdenka vodi jednu od najvećih firmi proizvođača žica za gudačka i trzajuća glazbala na svijetu, Thomastik Infeld.

"Baka Zdenka vodi bečku tvornicu Thomastik Infeld, koja je jedan od najvećih proizvođača žica za gudačka i trzajuća glazbala na svijetu i ove je godine proslavila stotu obljetnicu. Dolazim iz umjetničke obitelji. Baka ima kolekciju od 14.000 slika, a cijela obitelj uživa u umjetnosti, glazbi, kulturi opere. Moj dida Peter Infeld bio je operni pjevač", rekla je Tea u jednom intervjuu kad su je pitali za baku.

Podsjetimo, Tea je postala popularna dok je bila u vezi s našim nogometašem Brunom Petkovićem, s kojim je prekinula 2019. godine. Par nikada svoju ljubav nije skrivao, no o njoj su rijetko pričali javno. Nakon prekida pobrisali su sve zajedničke fotografije s društvenih mreža, a o detaljima razlaza nikada nisu pričali.

Nedugo nakon toga Bruno je započeo vezu s Ivom Šarić, koja je njegovoj bivšoj jako slična, a odmah su se pojavili i komentari o tome kako su dvije djevojke nalik jedna drugoj i da Petković voli takav tip žena.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 8 Raquel Mauri - 7 +25 Raquel Mauri - 3 Celebrity Strastveni poljupci Rakitića i njegove Raquel nakon velikog sportskog uspjeha, pogledajte fotografije koje je objavila supruga našeg nogometaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene