U dalekoj Indiji

Zgodna djevojka dinamovca Brune Petkovića dobila ulogu u inozemstvu: "Jedva čekam da film izađe"

Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Bruno Petković i Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +0 Tea Slavica (Foto: Instagram) Galerija

Mlada studentica Tea Slavica poznata je i kao djevojka dinamovca Brune Petkovića.

Otkad se saznalo da je baš ona djevojka istaknutog Dinamovca Brune Petkovića, karijera mlade zagrebačke studentice krenula je uzlaznom putanjom.

Pogledaj i ovo Tea Slavica (Foto: Instagram) Uvijek tu za njega! Tea je najveća podrška hrvatskom reprezentativcu: ''Bila sam ponosna na njega više nego itko''

A nakon što je studentica Tea Slavica postala prva pratilja Miss Universe Hrvatske, za atraktivnu brinetu lijepog lica i vitke linije čulo se i puno dalje od granica Lijepe naše.

I kad kažemo puno dalje mislimo na daleku Indiju iz koje joj je došla poslovna ponudu koju je Tea s oduševljenjem prihvatila. Kako je sama otkrila na svom Instagram profilu, prihvatila je ulogu u filmu poznatog indijskog glazbenika i glumca Prabhasa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

"Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s cijelim timom ovog filma. Bilo je to divno iskustvo, a također je bilo veliko iskustvo raditi s Prabhasom. Jedva čekam da film izađe, hvala vam svima", napisala je Tea pored nekoliko isječaka, a tisuće njezinih obožavatelja čestitalo joj je na inozemnom uspjehu. Među prvima je bila njezina sestra Lana Slavica koja joj je poručila kako je jako ponosna na nju.

Podsjetimo, Tea studira međunarodno poslovanje na privatnom sveučilištu Rochester Institute of Technology, redoviti je gost teretane te je prilično aktivna na Instagramu, a ne zna se točno kada je osvojila Brunu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

Kako god bilo, par ne skriva koliko se voli, no ne djele prečesto s javnosti fotografije zajedničkih trenutaka. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene