prvo glamur, a onda...

Jedna od najljepših Hrvatica u kratkom je razdoblju ponovila nešto čemu je rijetko koja poznata žena sklona kad su pojavljivanja u javnosti u pitanju!

Tara Thaller Tara Thaller Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 +20 Tara Thaller - 3 Galerija

Tara Thaller svojim je glamuroznim izdanjem za Pulski filmski festival zadivila sve redom, a zatim su je fotografi snimili bez trunke šminke.

Glumica i pjevačica Tara Thaller još je jednom opravdala laskavu titulu jedne od najljepših Hrvatica.

Tara se na Instagramu pohvalila izdanjem za Pulski filmski festival, gdje je u četvrtak prikazan animirani film "Cvrčak i mravica", u kojem je posudila glas.

Za tu je prigodu odabrala usku bež haljinu s jednim otkrivenim ramenom u kojoj je istaknula svoju besprijekornu figuru i zadivila sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

"Najljepša", "Predivna", "Volim te", "Miss Universe", "Savršena", "Diva", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Tara se zatim na konferenciji za medije pojavila u ležernom izdanju i bez trunke šminke te je još jednom potvrdila i da je prirodna ljepotica. 

Smatrate li Taru Thaller jednom od najljepših Hrvatica?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, glumica je u lipnju iznenadila javnost odlukom o razvodu od supruga Farisa Pinje, nakon samo godinu i pol dana braka.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka je takva odluka teška, no kada dolazi iz obostranog stava, sam razlaz znatno je lakši. Ostajemo u dobrim odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima razdoblja razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u, za mene, nekim novim formatima uskoro", rekla nam je Tara.

I Faris nam je govorio o njihovu razvodu na Splitskom festivalu, gdje se predstavio s pjesmom "Za nju".

"Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i ne, jer malo je neprirodno u razdoblju kad se ljudi rastaju da budemo neka konkretna podrška, ali mislim kad se stvari malo slegnu, da ona želi meni najbolje, ja želim njoj najbolje", kazao nam je Faris te je istaknuo i kako još vjeruje u ljubav i brak.

Podsjetimo, Faris i Tara vjenčali su se u tajnosti krajem 2021. godine, a sretne vijesti objavili su na Instagramu.

Taru smo gledali i u posljednjoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", gdje je pokazala još jedan svoj talent, a nakon showa sa svojim je mentorom Mateom Cvenićem nastupila i na međunarodnom plesnom eventu Adriatic Royal Pearl u Opatiji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom +30 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Celebrity Nives Celzijus stala na kraj nagađanjima i podijelila radosnu vijest: "Stiže nam bebica!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith - 1 Sam Smith - 2 Sam Smith - 4 Sam Smith - 5 +28 Sam Smith - 1 Celebrity Za šetnju s dečkom odabrao je kratku bijelu suknjicu zbog koje su se svi okretali za njim, ali on više ne mari za mišljenje drugih  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene