u sićušnom bikiniju

Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako provodi ljeto nakon kraha braka, a na ovakve golišave fotke od nje nismo navikli!

Tara Thaller Tara Thaller Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo - 4 +19 Tara Thaller i Faris Pinjo - 3 Galerija

Tara Thaller objavila je niz svojih fotografija u bikiniju, što je za nju prava rijetkost, a pokazala je i kako izgleda bez filtara.

Glumica i pjevačica Tara Thaller, koja slovi i kao jedna od najljepših Hrvatica, inače nema običaj dijeliti svoje golišave fotografije, no sada je napravila iznimku.

Tara je u svojim pričama na Instagramu objavila kolaž svojih crno-bijelih fotografija s plaže, na kojima je pokazala vitku figuru u sićušnom bikiniju, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Također je pokazala i kako njezino lice izgleda bez filtara za Instagram, kao i koliko se pomoću njih može promijeniti.

Glumica je nedavno iznenadila javnost kada je objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, nakon samo godinu i pol dana braka.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka je takva odluka teška, no kada dolazi iz obostranog stava, sam razlaz znatno je lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro", rekla nam je Tara.

I Faris nam je govorio o njihovu razvodu na Splitskom festivalu, gdje se predstavio s pjesmom "Za nju".

"Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i ne, jer malo je neprirodno u periodu kad se ljudi rastaju da budemo neka konkretna podrška, ali mislim kad se stvari malo slegnu, da ona želi meni najbolje, ja želim njoj najbolje", kazao nam je Faris te je istaknuo i kako još vjeruje u ljubav i brak.

Podsjetimo, Faris i Tara vjenčali su se u tajnosti krajem 2021. godine, a sretne vijesti objavili su na Instagramu.

Taru smo gledali i u posljednjoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", gdje je pokazala još jedan svoj talent, a nakon showa je sa svojim mentorom Mateom Cvenićem nastupila i na međunarodnom plesnom eventu "Adriatic Royal Pearl" u Opatiji. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 1 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 2 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 3 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 4 +26 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 5 Celebrity Jedna od naših najpoznatijih influencerica potvrdila privatnu vijest o kojoj se već dugo šuškalo: ''10 godina kasnije odlučili smo...''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica Castro - 1 Veronica Castro - 2 Veronica Castro - 3 Veronica Castro - 4 +12 Veronica Castro - 5 Nekad i sad Kao Rosa Salvaje 90-ih je prikovala Hrvatsku uz male ekrane, a nakon brojnih estetskih korekcija ova glumica više ne nalikuje na sebe!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene