Berzan ruši rekorde

'Svoje ime nisam htio i mogao točno izgovoriti do 15. godine'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trenutno najvećeg protivnika Borana age, Berzan agu, utjelovio je nagrađivani redatelj kurdskog podrijetla Sermiyan Midyat. Osim u glumačkoj karijeri, Sermiyan briljira i u onoj redateljskoj.

Berzan agu je utjelovio nagrađivani redatelj kurdskog podrijetla Sermiyan Midyat.

Pogledaj i ovo showbuzz Rasplet priče Veliko finale serije 'Sila': Šokantni obrati u životima Borana i Sile

Osim u glumačkoj karijeri, Sermiyan briljira i u onoj redateljskoj. Njegov film 'Hükümet Kadın' ('Government Women') ruši rekorde na blagajnama turskih kina.

Riječ je o priči koju je čuo od svoje bake te je pretočio na filmsko platno.

>>  Boran se vraća svojim korijenima!

U jednom intervjuu glumac se osvrnuo i na svoje djetinjstvo te priznao da se puno puta susreo s etničkom netrpeljivošću s obzirom da je kurdskog podrijetla. 'Svoje ime nisam htio i mogao točno izgovoriti do 15. godine' , priznao je glumac, dodavši da su se u njegovoj obitelji osjetile posljedice etničke netrpeljivosti.

Njegov redateljski i scenaristički film 'Ay Lav Yu', dobio je nagradu 'Houston Independent Film Festivala' za najbolji film te nagrade 'Boston International Film Festivala' u kategorijama najboljeg redatelja i glumca i 16. nagradu 'Sadri Famililar'.

Uloga i u hit seriji SILA - šokantni obrat

Sermiyan je prihvatio ulogu u seriji 'Sila' zato što je rođen u Mardinu, gradu u kojem se snimala serija, a upravo tamo je sniman i njegov posljednji film. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, kako za glumačke izvedbe, tako i za one redateljske, a zanimljivo je da je studirao kemijski inženjering u Istanbulu.

Uspješni redatelj svojom će izvanrednom glumačkom izvedbom donijeti šokantne obrate u popularnoj 'Sili'.

Maestralno će na malim ekranima iznijeti emociju pokajanja te pred Boranom, svojim najvećim neprijateljem, oduzeti si život. Lik ovog glumca bit će upleten i u otmicu malenog Bedirhana. On će naime omogućiti Esmi, zakletoj Silinoj neprijateljici da otme aginog sina.

Esmu je utjelovila glumica Gökçe Yanardağ. Hrvatskoj publici poznata je kao Savaševa sestra Nazan u seriji 'Ljubav i kazna', a turskoj kao polufinalistica natjecanja za Miss International 1996. godine.

Ne propustite šokantne događaje ovog tjedna u popularnoj seriji 'Sila' na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene